Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

DIY: Børnevenlig efterårskrans

Created: 17/10 2022 Updated: 01/11 2022 Simone
DIY: Børnevenlig efterårskrans

En børnevenlig efterårskrans - som I måske kan binde sammen i efterårsferien? Gå en tur i skoven og find alt hvad I skal bruge til projektet. Når man binder en krans kan godt være en lidt svinet affære, så hvorfor ikke gøre det ude på altanen fremfor indenfor?

 

 

Det skal du bruge:

  • - En krans - det kan være en halmkrans som vi har brugt, eller lign.
  • - Ståltråd og elefanttråd eller limpistol.
  • - En lille saks eller grensaks.
  • - Mos, kastanjer og grankogler eller hvad I nu kan finde ved en efterårstur i skoven.
  • - Evt. snor og eller et søm til at hænge kransen op med. Det kan fx. være jutesnor. Eller en bakke den kan ligge og pynte på.

Sådan gør du:

Start med at binde hele halmkransen ind i mos. Tag mindre "puder" af mos og bind omkring kransen med ståltråd indtil hele kransen er bundet ind. Mosen fungerer som din bund eller base.

 

 

Når hele kransen er dækket af mos skal du videre til pynt.

Vi har brugt grankogler, brug gerne mindre grankogler og kastanjer. Her kan du bruge enten elefanttråd eller en limpistol. Bruger du elefanttråd, klipper du en masse mindre stykker elefanttråd ud på cirka 5 cm. 

Elefanttråden stikker du blot den ene ende af i kastanjen og den anden i moskransen. Præcis ligesom at lave kastanjedyr. Skift mellem kastanjer og grankogler, så det bliver blandet og der er lidt af begge dele (eller hvad du nu bruger) hele vejen rundt om kransen.

 

 

Og så er kransen faktisk færdig! Hurtigt og nemt!

Denne krans er også meget smuk at have liggende på en bakke med en lyskæde i midten eller et par udendørs LED-lys i midten af kransen.

 
Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.
Publiceret i:

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x