Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

DIY: Mos blomst

18/11 2021
DIY: Mos blomst

Med denne guide, er det nemt at lave en sød mosbold til altanen. Resultatet er så fint og anderledes - og mosbolden er perfekt til julealtanen. Den kan både hænges op, eller stå i en krukke eller blot på bordet. Blomsten og jorden holder fugtigheden godt på grund af mosset, og den kan sagtens vandes ved blot at sænke mosbolden ned i en bøtte med vand i 20-30 sekunder.


Det skal du bruge til at lave en blomst med mosbold:I eksemplet her, har vi brugt en julerose. Husk at brug en blomst som kan tåle lidt kulde, så du kan have glæde af din mos-blomst så lang tid som muligt.

 

Ting du skal bruge til at lave en mosbold

Sådan laver du en blomst med mosbold


Tag blomsten ud af potten.


Tag et stort stykke mos og vikl de forsigtigt rundt om jorden på blomsten. Klem til og form mosset så det sidder pænt omkring jorden og dækker det hele.


Lav en mos blomst

Herefter vikler du jutesnor rundt om mosset, så det sætter sig fast. Det ser pænest ud, hvis det er lidt tilfældigt - så vi har bare viklet jutesnoren helt tilfældigt her. Afslut der hvor du startede og bind de to ender af snoren stramt sammen.


Sådan laver du en mosblomst 1

Sådan laver du en mosblomst 2

Sådan laver du en mosblomst 3

Vi har valgt til slut at binde en "hank" fast i blomsten, så den også kan hænge.


Sådan laver du en mosblomst 4

Du kan også sagtens pynte med andre ting, fx en lille lyskæde som vi har gjort her. Lyskæden er fra Deluxe Homeart og vejer ingenting, så den er super god til formålet.


Sådan laver du en mosblomst 5

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x