Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Guide: Komplet indretningssæt til din altan

Created: 07/06 2023 Updated: 09/06 2023 Simone
Guide: Komplet indretningssæt til din altan
Er du lige blevet altanejer? Eller fungerer din altan ikke helt efter dine ønsker og drømme? Så hjælper vi dig gerne med at realisere dine altanindretningsdrømme. 
Vi har sammensæt 3 komplette indretningssæt til den lille, mellem og store altan med målene:
 
Lille ca. 210 cm x 110 cm
Mellem ca. 300 cm x 130 cm
Stor 430 cm x 150 cm
  
Eksempel på indretningssæt:
Komplet indretning til din altan. Sættet passer perfekt til den lille altan med mål omkring 210 cm x 110 cm.
 
Indretning af (især) den lille altan kræver lidt planlægning og måske du har brug for lidt hjælp til indretningsløsningen af din altan? Her får du stole og bord der kan nemt foldes sammen når det ikke er i brug og pladsen skal bruges til solbadning eller leg, og så optager ikke meget plads når det pakkes væk fra vinteren i fx. et kælderrum. Det er det oplagte valg til indretning af den lille altan.
 
Indretningen/sættet består af: 
 
2 stk. Cinas "clarish" altanstol teaktræ
Når du køber stole til din lille altan så vælg en model som kan klappes sammen. Det giver langt mere fleksibilitet i din altan indretning, da de kan klappes sammen og stilles væk når de ikke er i brug.
 
1 stk. sort "lux" altankasse
I "lux altankassen" kan du plante de smukkeste blomster og planter – og du behøver ikke engang at tænke på besværlige bøjler eller andre ophængningsmetoder til altankassen, da beslaget er en integreret del af kassen.
 
1 stk. Cinas hængebord teaktræ
Dette smarte hængebord fra Cinas kan monteres på rækværket på din altan og foldes ned når det ikke bruges. Det giver optimal udnyttelse af pladsen på altanen, og er perfekt til de helt små altaner. Bordet måler 54 x 60 cm.
 
1 stk. Cinas opbevaringsbænk teaktræ
Denne opbevaringsbænk har en god størrelse til "den lille altan", da den ikke er helt så stor som normale hyndebokse - og når den samtidig kan bruges som almindelig bænk, så optager den ikke unødig plads på din altan.
 
1 stk. Ib Laursen udendørs gulvtæppe grå/hvid
Dette flotte udendørs gulvtæppe med striber fra Ib Laursen er lavet i 100% genanvendt plastik, giver den lille altan et strejf af rumfornemmelse og hygge.
Nu mangler du blot lidt planter og måske et par hynder og lanterner, så er din altan færdigindrettet. 
 
Normalpris: 8.117 kr.
Samlet indretningssæt: 6.999 kr.
 
OBS det er også muligt at benytte sig at tilbuddet hvis du ønsker altanstole, bord, altankasser i anden farve end tilbudt, så da blot en mail til os med farveønsker på altanliv@altan.dk eller giv os et kald på 60 11 17 55.

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x