Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Returnering

Returnering af varer købt hos altan-liv.dk

Køb returlabel her

Du kan købe en returlabel til GLS ved at trykke her. Du kan læse mere om de generelle betingelser nedenfor.

Generelt

En returlabel købt igennem os koster 50 kr. Bemærk venligst at din returpakke skal overholde følgende krav:

  • Maks måle 200 cm. på længste side
  • Maks 300 cm. i længde+omkreds.
  • Maks veje 20 kg.

Overholdes ovenstående krav ikke kan du risikere at pakken kommer retur til dig eller at den faktureres som stykgods. Vi vil fakturere dig for oversize tillægget som kan være op til 500 kr.

Er din pakke for stor til at blive sendt med GLS så kontakt os. Vi kan arrangere afhentning med fragtmand. Prisen for afhentning af fragtmand er 500 kr.

Hos Altan-liv.dk har du altid ret til at returnere en eller flere varer fra dit køb. Returretten starter den dag du modtager din bestilling fra os. Du har 14 dage til at give os besked om, at du ønsker at returnere (du kan give besked på altanliv@altan.dk), og herefter har du 14 dage til at sende varen retur til os. Overholdes disse frister ikke bortfalder din returret.

Nægter du at tage imod din pakke eller vælger ikke at afhente den i pakkeshoppen vil altan-liv.dk fratrække 100 kr. for returfragt og håndtering fra returvarens værdi. Udenlandske returpriser vil være højere. Dette gælder kun pakker sendt med GLS. Nægter du modtagelse af din levering med fragtmand, er returfragten højere og varierer fra levering til levering og kan være op til 500 kr.

Når du sender din pakke retur til os skal du huske:

Det er vigtigt at varerne er forsvarligt pakket ind og ikke kan tage skade under transport. Det er dig som kunde der har ansvaret for, at din returpakke kommer frem til os i tilfredsstillende stand uden fejl, mangler og defekter.

Desuden er det vigtigt at varerne sendes retur i ALT original emballage. Hvis pakken har taget skade under transporten til os, eller du ikke længere har alt emballage, vil det ses som en værdiforringelse af varen, hvilket betyder at du kun vil få en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelmæssige værdi.

Du skal huske at vedlægge din ordreseddel, da vi ellers ikke kan identificere pakken når den ankommer på vores lager.

Modtagelse af returvare fra dig

Når vi har modtaget din vare, vil beløbet blive overført til det tilknyttede kreditkort som blev brugt ved købet. Du kan forvente at få dine penge retur inden for 7 hverdage. Ved travle perioder kan der dog gå op til 14 dage inden du får dine penge retur.

Køb en returlabel gennem os

Du bestemmer selv, hvilket transport firma du ønsker at bruge til at sende din pakke retur til os. Vi samarbejder med GLS, og du kan købe en returlabel via os til 50 kr. Husk at du som afsender altid har ansvaret for pakken. Vi anbefaler at du får en kvittering fra GLS-pakkeshoppen når du har leveret din pakke i shoppen.

Du kan købe din returlabel her.

Returnering skal sendes til:

 

Ensynergi
Att: altanliv.dk
Langøvej 7
4760 Vordingborg
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x