Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Fragt

Følgende fragtpriser er gældende for ordrer i Danmark

Du kan altid se den gældende fragtpris i kurven når du bestiller, og du vil ikke blive opkrævet ekstra fragt efter at din ordre er placeret. Ved placering af ordre godkender du samtidig vores fragtpriser og betingelser.

Ordrer op til 20 kg. med GLS systemkomfortable varer:

49 kr. og fragtfrit ved ordre over 999,-. Prisen forudsætter at det bliver sendt til en GLS pakkeshop. Privat levering med GLS koster altid 59 kr. og levering til arbejdsplads med GLS koster altid 49,-. 

Ordrer over 20 kg. og GLS ikke systemkomfortable varer:

149,- uanset ordrestørrelse. 

Ikke systemkomfortable varer kan være fx. stole og andre store varer, som ikke nødvendigvis vejer over 20 kg.

Som udgangspunk sender vi alle varer under 20 kg. dag til dag med GLS, så hvis du bestiller inden kl. 12.00 kan du forvente at få dine varer 1-2 hverdage efter bestilling. Dog kun indenfor Danmark.

Ordrer over 20 kg. og ordrer med ikke-system-komfortable pakker vil blive sendt med fragtmand. Fragtmanden leverer indenfor 2-5 hverdage fra bestillingsdagen direkte til leveringsadressen og de leverer til kantsten. De sender en SMS/mail dagen inden levering med et tidsinterval på 4 timer, hvor de leverer. Du skal helst være hjemme ved modtagelse, men du kan aftale direkte med fragtmanden at han må stille pakken når han kommer. Det er dog på eget ansvar, og altanliv.dk kan ikke efterfølgende drages til ansvar for manglende pakke og skader. 

 

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x