Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Olla: Selvvanding til dine altankrukker

07/07 2023 Simone
Olla: Selvvanding til dine altankrukker
Kender du det, at skulle på ferie, men alle dine krukker står så smukt grønne, så du får din nabo, din søster eller tante til at komme forbi og vande dine alle dine potteplanter og altankasser mens du er væk?

Det gør vi, eller værre, du kommer hjem fra ferie og næsten alle dine ellers så fine planter er døde grundet vandmangel. Det behøver du ikke længere bekymre dig om. 

Olla (også kaldet Oya) er en traditionel måde at selvvande dine potteplanter på. 
Placer din Olla i din krukke eller altankasse eller stueplante, og fyld så med vand. Vandet vil så langsomt sive ud gennem terrakottaen og vande dine planter på den mest optimale måde, dermed undgår du at overvande dine plante eller at de udtørrer.
 
Ved at benytte Olla til at vande bl.a. potteplanter, vandes dine planter langt mere effektivt og minimerer dit vandforbrug til vanding af planter i krukker og altankasser,
 
Ollas er meget enkle at bruge:
Grav et lille hul i jorden, placer Ollaen i hullet og efterlad den øverste del være synlig. 
Fyld din Olla med vand cirka en gang om ugen.
 

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x