Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

DIY: Små granophæng

Created: 12/12 2022 Updated: 12/12 2022 Simone
DIY: Små granophæng

Er din altan blevet lidt grå og knap så grøn i løbet af efteråret og vinteren? Måske har flere træer og planter mistet bladene? Så har Linnea fra @haven_i_himlen en fin lille og nem DIY til dig som nemt får din altan til at syne grøn igen.

 

Det skal du bruge:

-Saks
-Grangrene, det kan sagtens være af forskellig slags, eller andet grønt der holder sig grønt det meste af vinteren fx blød enebær eller kvisttjørn
- Jutesnor

Sådan gør du:

Start med at klippe gran ud i mindre stykker. Alt efter hvor store du ønsker ophængene, klipper du grannet i ønsket størrelse. Linnea har klippet disse i 10-15 cm store grene.
Herefter binder du små "buketter" af grannet af 4-5 stykker. 

Klip et stykke jutesnor, fold det på midten, så snoren danner en "åben" løkke i den ene ende. Bind jutesnoren omkring enden af grangrenen nogle gange og afslut ved at hive enden med løkken igennem alle snoningerne og stram godt til.
Lav gerne flere granophæng og hæng dem rundt omkring på altanen. Linnea har dekoreret et lille æbletræ på altan, der har tabt sine blade. 
 
 
 

 

 

Følger du med hos @haven_i_himlen på Instagram? Ellers kan vi varmt anbefale at gøre det! Her deler Linnea som står bag @haven_i_himlen ud af opskrifter, egne erfaringer som altanhaveejer og tips og tricks til altanhaven.

 


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x