Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Guide: Sommerferie på altanen

10/07 2023 Simone
Guide: Sommerferie på altanen
☀️☀️☀️
Skal du holde sommerferie hjemme i år? Hvad med staycation på altanen?

Vi kommer her med vores 4 bedste bud på aktiviteter til sommerferie på altanen:

1. Morgenmad på altanen.
Den ultimative luksus i sommermånederne er at vågne, åbne altandørene og træde ud i den friske morgenluft. At spise morgenmad ude er noget der hører sommeren og ferien til. Du kan se vores store udvalg af møbler til altanen her.
 
2. Sov under åben himmel.
Sov ude i den friske luft og nyd synet af den mørke himmel og de klare stjerner. Ryd altanen og tag madrassen med ud på altanen. Hvis I ikke allerede har prøvet det, så gør det! 
 
3. Vand på altanen.
På de varmeste dage kan det være dejligt at sætte fødderne i køligt vand, hvis du har børn kan et lille soppebassin give den dejligste feriestemning af pool på altanen også altanens insekter vil nyde godt af dette.
 
4. Pause på altanen.
Måske er du en af dem, der forbinder ferien med at læse en god bog eller høre en spædende lydbog, tag en kop kaffe og din yndlingsbog (eller høretelefoner) og træk ferielæsningen ud på altanen.
 
Rigtig god sommerferie!

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x