Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Sonnenglas - Nyt navn, samme produkt

08/02 2021
Sonnenglas - Nyt navn, samme produkt

Har du hørt om vores Solar Jar? Tilbage i december bragte vi et indlæg om det bæredygtige sylteglas med den fantastiske historie. Solar Jar har nu skiftet navn til Sonnenglas, og i den forbindelse syntes vi, at det er på sin plads at bringe det lille fine glas og dets fortælling frem i lyset igen.

Sonnenglas er en simpel lille lyskilde, der samler solenergi gennem batteriet i låget, når glasset stilles udenfor. Ud over en behagelig lyskilde, der passer perfekt til sene sommeraftner på altanen, kan glasset dekoreres efter sæson, smag og det æstetiske udtryk, du har skabt på din altan. Selv i vintermånederne kan du lyse hverdagen op med Sonnenglas. Med glasset følger nemlig et micro-USB stik, der kan oplade dit Sonnenglas i de mørke vintermåneder, hvor solen sjældent viser sig.

sonnenglas

En funklende idé

Sonnenglas produceres i Sydafrika af tidligere arbejdsløse mænd og kvinder i Soweto, Johannesburg. Gennem projektet har en lang række mennekser fået adgang til indkomst, forsikring og uddannelse, der sikrer dem et bedre og længere liv. I mange små byer i Sydafrika er strøm og andre energikilder en kneben ressource. Derfor søger mange til stearinlys og petroleumslamper, der flere gange har resulteret i brande med fatale konsekvenser. Med Sonnenglas er der skabt et alternativ, der er mere sikkert, effektivt og bæredygtigt. Køb dit Sonnenglas her.

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x