Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Shop stilen: Indret din altan med sammenklappelige møbler

Created: 09/02 2021 Updated: 22/02 2021
Shop stilen: Indret din altan med sammenklappelige møbler

Har du også problemer med at indrette din knap så store altan?

Når du indretter med sammenklappelige møbler, kan du bedre udnytte al pladsen, da møblerne hurtigt og nemt kan sættes til side, hvis du ønsker at bruge pladsen til noget andet.

Kombinationen af teak og lækre tekstiler giver et lækkert, levende og moderne udtryk, som passer ind på de fleste altaner. Herunder har vi sammensat et udvalg af møbler og tilbehør, så du ikke behøver at opfinde den dybe tallerken til indretningen på din altan!

Indret din altan med sammenklappelige møbler

 

1. Altankasse Lux, sort

 

Indret din altan med sammenklappelige møbler

 

Med vores Lux altankasse kan du plante de smukkeste blomster og planter – og du behøver ikke engang at tænke på besværlige bøjler eller andre ophængningsmetoder til altankassen, da beslaget er en integreret del af kassen.

Vores altankasser findes i flere forskellige materialer og farver. Se dem alle her.

 

2. House Doctor bomuldstæppe, grå

 

House doctor bomuldstæppe

 

Enkelt og klassisk tæppe fra House Doctor i en blød og lækker kvalitet. Tæpper på altanen eller terrassen er musthaves, specielt til de kølige sommeraftener og når efteråret og vinteren kommer snigende.

 

3. Cinas hængebord i teak

 

Cinas hængebord - indret din altan med sammenklappelige møbler

 

Dette smarte hængebord fra Cinas kan monteres på rækværket på din altan og foldes ned når det ikke bruges. Det giver optimal udnyttelse af pladsen på altanen, og er perfekt til de helt små altaner.

 

Cinas hængebord - indret din altan med sammenklappelige møbler

 

Modellen findes i teak (som på billedet) og i sortmalet mahogni. Beslaget er universelt og det kan monteres på de fleste altaner. Selve bordet måler 54 x 60 cm.

 

4. Deluxe Homeart udendørs LED lys

 

Udendørs LED lys

 

De smarte LED lys fra Deluxe Homeart er perfekte til at lyse op udendørs på altanen. De tåler regn og sne og kan stå ude hele året. De bruger 3 x AAA batterier og kommer i en pakke med 3 stk. i forskellige højder til 199,-. De findes i 5 forskellige farver.

 

5. Flettet blomster kurv af rattan

 

Indret din altan med sammenklappelige møbler

 

En blomsterkurv i hjørnet af altanen er en god måde at skabe stemning på. Ofte står hjørnerne tomme og kedelige, men denne kurv er en smuk og dekorativ måde at have blomster i. Der medfølger altid en plastic pose som passer til kurven således, at du ikke får jord og vand ud på altanen. Du kan finde alle vores blomsterkrukker og kurve her.

 

6. Linum sidde hynde i lys grå

 

Linum design hynder

 

Sid blødt og behageligt med hynder til dine stole. Disse sædehynder fra Linum fylder ikke meget og kan nemt være i en lille hyndeboks eller en kurv når de ikke bruges. De findes i mange forskellige farver så du kan matche farvestilen på din altan.

 

7. Cinas York foldestol i teak

 

Foldestol York fra Cinas

Når du køber stole til altanen så vælg en model som kan klappes sammen. Det giver langt mere fleksibilitet i din altan indretning, da de kan slåes sammen og stilles væk når de ikke er i brug. Denne model hedder York og er fra Cinas.

Den findes både i sort, hvid og teak, så du kan matche din stil.


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x