Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Indret din altan efter årstiden: Sommer

08/02 2021
Indret din altan efter årstiden: Sommer

Varmen har bredt sig, og de lange lune aftener kalder på hyggelige middage i familiens og gode venners lag. Med den rette indretning, vil din altan blive dit yndlingsrum gennem hele sommeren.

5 tips til indretning af din sommeraltan

1. Skab plads til grønne planter på altanen, så du får en sommeroase derhjemme.

2. Bring sommerens mange farver med i indretningen og vær ikke bange for at tilsætte lidt pangfarver til din altan.

3. Anskaf et bord og nogle stole til altanen, der ikke fylder for meget, så du har plads til flere gæster. Det er højst sandsynligt dér, I vil opholde jer, når sommervejret tillader det.

4. Udnyt eventuelle vægge og hæng en smal reol op, der kan bruges til opbevaring. Der findes også mange muligheder for, at hænge dine planter på både væg og fra loft, så de ikke tager gulvpladsen.

5. Husk skygge. Hvis du har en altan, hvor solen står på det meste af dagen, er det en god idé at anskaffe sig en skyggegiver. Det kan være en parasol, solsejl eller en stor plante, som kan give lidt skygge, når solen står aller skarpest.

Blomstrende blommetræ


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x