Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Udeliv med kvalitet

Created: 08/02 2021 Updated: 09/02 2021
Udeliv med kvalitet

Funktionalitet, æstetik og kvalitet er tre parameter, der altid kendetegner vores møbler og accessories til altanen. For at leve op til det løfte, samarbejder vi med en række små leverandører, der har specialiseret sig i at udvikle et unikt produkt funderet i deres ekspertise om design, teknologi, produktudvikling og gartneri. Fælles for dem alle er passionen for at sætte fokus på naturen og udelivet som en substantiel bidrager til livskvaliteten.

Virksomheden TEC OUT er skabt af designingeniør, Martin Stoltze og designspecialist, Lene Egly, der har forenet deres mange års erfaring inden for produktudvikling og specifikt kendskab til udendørstekstiler og skabt et produkt, der indfanger essensen af vores tre parameter.

SEATS er navnet, men det siger kun lidt om mulighederne. De modulære siddehynder, der kan bygges sammen i utallige kombinationer ved hjælp af kraftige magneter, som er placeret inde i skumfyldet, kan anvendes på utallige måder, og giver dig mulighed for at udnytte den begrænsede plads på altanen fuldt ud.

SEATS er kombinationen af italiensk design, funktionelt og slidstærkt materiale, der kan følge dig i alt slags vejr og bruges på alle slags underlag. Med to eller flere SEATS kan du 'bygge' dit eget udendørsmøbel tilpasset efter dine konkrete behov. Et ryglæn, en kravlegård, en madras, et læggeunderlag. Der er uendelige muligheder.

En smuk og praktisk fortælling

De to iværksættere har tidligere været kollegaer og blev genforenet på ny ved et tilfælde i Milano i foråret 2014 til den internationale møbeludstilling Salone de Mobile. Det inspirerende miljø blev starten på en ny rejse og TEC OUT blev født. Martin og Lene har samlet det bedste fra begge verdener og parret to elementer, der sjældent går hånd i hånd.

Drømmen var at bringe enkelt kvalitetsdesign til livs. De ville give uderummet mere farve og samtidig fremstille produkter til udendørsbrug med længere holdbarhed og derved undgå fugtskader. Smukke, funktionelle produkter med egenskaber, som tåler påvirkningen af vind og vejr. Konceptet bag SEATS var skabt, og den første prototype kom til livs i oktober 2015.


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x