Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Velkommen til Squarely

Created: 08/02 2021 Updated: 15/03 2021
Velkommen til Squarely

Velkommen til Squarely

Bæredygtige plantekasser til din urbane oase

Vi har endnu engang æren af, at byde velkommen til et nyt brand i shoppen og håber I vil tage rigtig godt imod Squarely!

Squarely er et nyt bæredygtigt foretagende, grundlagt af arkitekt Agnieszka og produktudvikler Iris. Sammen udvikler og producerer de bæredygtige og modulære plantekasser i et minimalistisk dansk design.

Squarely ønsker at inspirere folk til at skabe deres egen grønne oase i bybilledet, ved at tilføje miljøvenlige og naturlige materialer. Produktkollektionen er skabt med henblik på at gøre det både nemt og sjovt for folk at dekorere deres hjem med planter, inde såvel som ude.

Squarly growon altankasser

- Med nutidens hektisk dagligdag, var det vores ønske at spare folks tid, siger Iris.

Squarelys selvvandingssystem gør det tilstrækkeligt at vande planter blot én eller to gange om måneden. Det smarte design forebygger, at planter tørrer ud eller at de drukner ved overvanding – selv i tilfælde med voldsom regn.

Altan-liv vil fremover sælge produkter fra Squarelys “On” serie; en serie af plantekasser med unikt vedhæftnings- og selvvandingssystem i kvalitetstræ til inde og ude.

Vi er særligt begejstrede for plantekasserne fra “On” serien, fordi deres indbyggede selvvandingssystemet gør op med dårlig samvittighed og skemalagte vandinger. Det er den perfekte løsning for folk der ofte er på farten, travle forældre og glemsomme sjæle.

Grow on altankasser fra Squarly

“On” Serien består af GrowON-plantekasser, StandON-ben og HoldON stropper.

StandON-benene kan vendes og indstilles i to højder, mens HoldON stropperne kan hænge på alle gelændertyper og tåler al slags vejr – også det danske med regn og kulde, tilføjer Agnieszka.

Alle seriens produkter fås i forskellige farver og materialer.

- Tilbehøret inviterer til leg mellem forskellige farve- og materialekombinationer, hvilket giver brugeren mulighed for at skabe sit eget unikke udtryk, lyder det fra Iris.

altankasser fra squarly

Squarely drømmer, ligesom AltanLiv, om grønnere byer og byliv. Bæredygtighed er derfor en essentiel del af virksomhedens kerneværdier og alle produkterne er håndlavede i Danmark af genanvendte/upcyclede materialer.

Vi håber I vil tage godt imod vores nye samarbejdspartner og ønsker alle en afslappet sommer i jeres grønne oaser.


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x