Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499

Samarbejde med indretningsarkitekt – Vind indretning af din altan

08/02 2021
Samarbejde med indretningsarkitekt – Vind indretning af din altan

BEMÆRK - denne konkurrence er ikke længere aktiv hos altan-liv.dk

Hos Altan-liv har vi en mission om at skabe øget livsglæde for byens borgere i deres uderum, altanen. Som en vigtig del af dette lægger et stort ønske om at inspirere vores følgere og kunder til, hvordan de får mest ud af deres altan, giver den et æstetisk udtryk og ikke mindst gør den personlig. Det er derfor med stor glæde, at vi kan fortælle jer om vores nyeste samarbejde med indretningsarkitekt Mette Skjoldan, som fremover vil hjælpe vores kunder og følgere med netop dette.

Månedlig vinder af indretning af altan

Samarbejdet går i sin enkelthed ud på, at vi hos Altan-liv hver måned trækker en vinder blandt de ordre, vi har fået i den forgangende måned. Præmien er en indretning af din altan i samarbejde med Altan-livs indretningsarkitekt Mette. Hun vil tage udgangspunkt i, hvad du har købt til din altan hos os, og hvad du har i din bolig. Dertil vil Altan-liv altid give lidt ekstra fra vores produktsortiment for at fuldende indretningen af din altan. Hvad det bliver, vurderer vi gang på gang. Vi vil også altid sørge for lidt blomster eller planter, som Mette vælger på baggrund af dine ønsker, og hvad der passer til sæsonen.

For et skabe en personlige altan til vinderne vil Mette indrette ud fra, hvem der bruger altanen, hvad de bruger altanen til (f.eks. afslapning, solbadning, læsning, hygge med venner), hvilke stemninger og farver de kan lide osv. Sammen med Mette kommer en Altan-liv medarbejder og hjælper med det praktiske samt en videomand, som filmer og tager billeder undervejs. Vi vil efterfølgende lave et uddybbende blogindlæg, der beskriver de overvejelser, Mette har gjort sig i forbindelse med indretningen af altanen samt dele billeder og videoer på vores Instagram og Facebookside.
Om du vil med på disse videoer og billeder er helt op til dig, og vi filmer selvfølgelig kun din altan, og ikke resten af din bolig.
Kunne du tænke dig at være med i konkurrencen om at få Mette ud og indrette din altan, skal du blot lægge en ordre hos os. Det er selvfølgelig helt frivilligt, om du har lyst til at vinde. Vi kontakter altid personen, inden vi offentliggør den månedlige vinder.

Om indretningsarkitekt Mette Skjoldan

Mette Skjoldan blev uddannet indretningsarkitekt i 2014 og er indehaver af indretningsfirmaet MOKALA Indretning, som indretter for både privat- og erhvervskunder. Hun arbejder ud fra værdierne: Faglighed, Sikkerhed, Æstetik, Praktisk, Smukt, Enkelt, Menneskelighed, Kreativitet og Engagement. Skabelsen af personlige stemninger ud fra kundens ønsker er hovedessensen i Mettes arbejde. Hun er desuden meget optaget af at få noget grønt ind i indretningen og har en stor viden om planter og blomster, der gør, at hun kan finde noget, der passer lige til dig. Har du lyst til at høre, hvordan Mette kan hjælpe dig, kan du kontakte hende på telefon +45 53 31 33 11 eller mail ms@mokalaindretning.dk.

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x