Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Pop-Up Grill Event med SAfire Nordic

Created: 08/02 2021 Updated: 09/02 2021
Pop-Up Grill Event med SAfire Nordic

Grillsæsonen er over os!


Så du den rullende altan på Gammel Kongevej? Jonas fra SAfire nordic stod fredag eftermiddag ved A- HUSET og uddelte smagsprøver og grilltips. Her får du hans bedste grill trick og opskrift på nakkesteg!

SAfires roaster er meget mere end en grill; Det er en bærbar, udendørs ovn, der anvender trækul/briketter eller gas, alt efter hvad man foretrækker. Roasteren kan grille, stege, bage, koge, ryge m.m. og giver ifølge Jonas det mest møre, saftige og smagfulde kød.

Grillevent på gammelkongevej med SAfire nordic

Jonas demonstrerede den smarte grill ved, at stege grillpølser og nakkesteg.

- Det særlige ved SAfire roasteren er dens kompakte design og mange tilbehørs muligheder. Det gør den ikke alene nem at transportere, men også aldeles fremragende at grille på, siger Jonas.

Vælger man, som Jonas, at stege et helt stykke kød, vil man opleve at det bliver langt saftigere og mere smagfuldt end på andre grills.

- Dette skyldes roasterens unikke luftcirkulation, der tillader at opnå en langt højere temperatur og dermed steger/griller kødet frem for at "koge" det, siger Jonas.

Hertil tilføjer han, at det kompakte design og et lukket låg indkapsler fedtet og dermed saften fra kødet og giver et fremragende resultatet, hvilket vi og de forbipasserende måtte give ham ret i - Kødet var noget af det mest møre og saftige vi har smagt fra grill!

Grill arrangement med SAfire nordic

Derudover demonstrerede Jonas at roasteren ikke afgiver varme i bunden og dermed kan sættes på alle overflader. Roasteren kan altså tages med overalt og, hvis man ønsker det, let transporteres i den tilhørende taske. Andet tilbehør til Roasteren inkluderer bagesten, wok, stegerist og rotisserie - så kun fantasien sætter grænser, med roasteren, i dit eget udekøkken.

Grillhygge med altandk og SFnordic

Opskrift på nakkesteg:

Råvarer: Nakkesteg på 1,2 kg

Udstyr: Grill plade og stegerist

Fremgangsmåde: Nakkestegen skal steges hårdt 2 x 8 min, hvis muligt 3 x 8 min. Derefter lægges stegen op på stegeristen, hvor den skal have ca. 1 time og 10 min, med tilsluttet låg. Stegen er færdig når den er 72 grader.

Jonas´s bedst grill trick

Ønsker man en helt jævn stegning og et endnu saftigere resultat anbefaler Jonas, at anvende SAfire Rotisserie Sæt, som automatisk drejer maden på et spyd - Der kan tilberedes både stege og majskolber på rotisseriet og maden bliver ikke brændt, da den ikke kommer i direkte kontakt med pladen, siger jonas. AltanLiv og Jonas ønsker alle en fabelagtig grillsæson!


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x