Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Bliv inspireret af Sonnenglas

08/02 2021
Bliv inspireret af Sonnenglas

Som navnet indikerer er Sonnenglas en innovativ og bæredygtig nyfortolkning af det traditionelle sylteglas og dets formåen. Glasset lyser op gennem fire små LED lamper installeret i låget og fører både funktionalitet og æstetik til din Altan. Lamperne kører på solenergi og kan lyse i op til 12 timer, når det er fuldt opladt. Stiller du dit Sonnenglas på et mørkt underlag, reflekteres lyset i glassets konstruktion og tilfører et eventyrlig og dragende element til altanens udtryk.

I disse mørke og kolde tider bliver altanen ofte negligeret og opslugt af frost, sne og faldende blade fra trætoppende. Men med få elementer, kan du skabe liv og lys, som du kan nyde inde fra stuens lune favn. Solar Jar lyser op i selv de mørkeste tider, og når morgensolen igen bryder frem, lader glasset op på ny gennem solpanelerne i låget.

Bæredygtig produktion

Sonnenglas er ikke kun unikke i deres design, men også produktionen skaber lys for mange i en mørk tilværelse. Glasset er produceret i Sydafrika af tidligere hjemløse, der i dag har fået et arbejde at stå op til og et hjem at føle sig tryg i. Når du køber dit Sonnenglas går en del af beløbet til en lokal uddannelsesfond, der giver de ansattes børn mulighed for uddannelse og en lysere fremtid.

Det personlige touch

Giv dit Sonnenglas noget at lyse på. Det er kun fantasien der sætter grænser når glasset skal udsmykkes, så det matcher det samlede æstetiske udtryk på din altan. Hver kreativ og lad indholdet i dit Sonnenglas reflektere din personlighed og unikke finurligheder. Lad sig inspirere af årstiderne og skift indholdet ud som sæsonen skifter. Vi er nysgerrige - hvad vil du putte i dit Sonnenglas?

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x