Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Guide: Find den rette altanparasol

01/06 2023 Simone
Guide: Find den rette altanparasol
Parasolsæsonen er over os, og har du en altan, kan det næsten være uundværligt med en parasol på de varme og solrige sommerdage.
Det er derfor en rigtig god idé at kunne skærme af for solen, når man opholder sig på altanen. Det er både sundt for din hud og kan gøre oplevelsen mere behagelig. 
 
Hvad gør så en altanparasol god?
 
Når du vælger parasol til din altan, kan du med fordele overveje disse 3 ting:
 
Størrelsen —
Altanparasollen skal give masser af skygge, uden at være så stor, at den rammer murværket eller andet.

Kip —
På en altan kan det være rigtig rart, at parasollen kan kippes, hvis du ikke har så mange muligheder for at flytte den rundt på altanen.

Montering —
Parasolfod eller beslag? Et beslag til gelænderet giver mere plads på altanen. Parasollen kan både være større, da den kommer længere ud fra muren, mens den samtidig ikke optager sparsom gulvplads. 
 
Alle vore altanparasoller er Ø1,8 m og i ordentlig kvalitet så de kan give skygge og hygge på din altan i mange år frem. 
  
Trendy eller klassisk?
Om du er til en stribet parasol med frynser i den helt rigtige vintage-feel eller en klassisk hvid eller sort parasol, er en smagssag.
TIP: de stribede parasoller fra altanliv.dk kommer med et matchende opbevaringsnet. På den måde kan de nemt pakkes væk, når den ikke er i brug, eller tages med til en solrig dag på stranden eller den nærliggende park.
  
God sommer på altanen!

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x