Gratis fragt
Ved køb over 1500 kr. med GLS

Afskærmning: Savner du privatliv på altanen?

08/02 2021
Afskærmning: Savner du privatliv på altanen?

3 fine løsninger til altan afskærmning, der skaber vindstille privatliv

Naboskab er hyggeligt og altanen er det oplagt sted at møde hinanden. Af og til er en stille stund med familien, eller alene, dog at foretrække. Vi guider her til hvordan du skaber privatliv og skærmer for vinden på altanen.

1. Privatliv med specialsyet læsejl

Læsejl er den mest populære form for afskærmning. Læsejl syes efter mål og kan laves præcis som man ønsker. Aase Frisch fra Frederiksberg er den glade ejer af en altan fra altan.dk. Hun ønskede sig afskærmning ind mod naboen og bestilte derfor, udover det vanlige sejl mellem altan tremmerne, et ekstra sejl som gav hende det privatliv hun ønskede. Se før og efter billederne her.

Specialsyet læsejl

2. Grøn afskærmning

GRØN AFSKÆRMNING Altankasser med stedsegrønne planter kan også bruges som altan-afskærmning. Tidligere på året vandt Marietta, fra København S, AltanLivs indretnings-konkurrence og fik bl.a. plantet laurbær kirsebær i altankasser, på siderne af altanen. Laurbær kirsebær vokser sig hurtigt tæt og fungerer derfor perfekt som “altanhæk”. Find altankasser på shoppen her og se resultatet herunder.

Afskærmning af altan med planter

Grøn afskærmning kan også laves med urtepotteskjulere i snor. Trimm Copenhagen har lavet det ideelle planteophæng til formålet. Hænger man flere ophæng ved siden af hinanden og fylder dem med grønne planter opnås den hyggeligste junglestemning.

Se ophænget på billedet herunder og find de hængende blomsterkrukker her.

Trimm copenhagens vertical flowerpots

3. Alternative løsninger

Der findes flere alternativer til den klassiske afskærmning. Nogen vælger at købe træhegn og pynte dem med lyskæder. Andre vælger flethegn. Vi har flere forskellige løsninger af naturhegn. Find bambushegn og rattanhegn her. Eneste lille minus ved naturmaterialer er at de kræver vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne og se ud som nye. Har du købt et træhegn anbefaler vi at behandle det en gang om året med olie. Find vores olie-kit her.

Vil du have flere ideer til indretning? Følg med på instagram, hvor vi gør os umage for at inspirere dig til dit altanliv. Find os her


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x

x