Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Vedligeholdelse Trimm Copenhagen møbler

Trimm Copenhagens møbler kræver generelt ikke meget vedligeholdelse. De kræver mere rengøring. De er designet til at stå ude året rundt i det danske vejr, men hvis du ønsker at de forbliver pæne, så er du nød til, at rengøre dem indimellem.

Desuden er det vigtigt at vide, at fyldet i deres møbler kan sætte sig lidt over tid, og derfor kan det blive nødvendigt at genfylde med EPS kugler. Dem kan du købe løst mange steder.

Rengøring af Trimm Copenhagen møbler

1. Børst eller støvsug møblerne, så løs støv fjernes.

2. Skyl herefter stoffet grundigt med ren vand.

3. Vask møblerne med vand iblandet mildt vaskemiddel. Brug vand med en temperatur på ca. 40 grader. Brug en blød børste til at få skrubbet snavs af. Lad sæbevandet trænge ind i stoffet.

4. Herefter skyller du grundigt møblerne. Det er vigtigt, at du får skyllet alle sæberester væk.

5. Til sidst lader du blot stoffet lufttørre. 

Rengøring ved skimmel og genstridige pletter

Stoffet, Sunbrella Plus, som Trimm Copenhagens møbler er lavet i, fremmer ikke skimmelvækst, men skimmel kan vokse på snavs som sidder på stoffet, og det kan derfor godt opstå. For at rengøre dette, eller genstridige pletter som ikke forsvinder ved ovenstående beskrivelse, kan du rense med blegemiddel. Bland 240 ml. blegemiddel, 60 ml. mild sæbe og 4 liter vand. Blanding hældes på en spray flaske, og hele området sprayes. Du lader blandingen sidde og trænge ind i stoffet. Herefter skrubber du grundigt med en blød børste, og afslutter med at skylle godt. 

Lad møblerne lufttørre.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x