Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499

Vedligeholdelse Bgreen

Krukkerne fra Bgreen er i sig selv frostsikre - men hvis du vil sikre, at de ikke springer i frostvejret, så kræver det en lille indsats af dig.

 

Alle krukkerne er lavet i ler, og det er et naturmateriale som godt kan tåle frosten, men hvis de ikke bliver behandlet rigtigt, så kan du risikere at de springer.

 

Derfor har vi skrevet en lille guide til, hvad du skal gøre med dine krukker til vinter, hvis du vil have at de skal overleve i frostvejret.

 

Sådan skal du frostsikre dine ler krukker

 

1. Hullet i bunden af krukken må ikke være tildækket - hvis der ikke er et hul så lav et. Du kan nemt bore et hul i en lerkrukke - start med et lille bor og gå så langsomt op i størrelse. Undgå at presse og undgå at brug et slagbor.

 

2. For at sikre, at overskydende vand bliver drænet fra jorden, ned til hullet og ud af krukken, så skal du bruge lecakugler eller andre små sten. Hvis du fylder din krukke med jord fra bund til top, så kan der ophobe sig vand i krukken, og når frosten kommer så kan det give revner eller i værste fald kan det betyde, at krukken springer.

 

3. Om vinteren skal du sørge for, at krukken er løftet op fra jorden - her er krukkefødder en god ide. Krukkefødder sikrer, at din krukke bliver hævet 1-2 cm. over jorden, så vandet altid kan løbe fra.

 

4. Hvis du har din krukke stående på/i en underskål, så skal underskålen fjernes om vinteren. Hvis der står vand i underskålen, og vandet fryser, så kan det betyde at din krukke springer.

 

5. Generelt skal du undgå at flytte rundt på dine krukker om vinteren.

 

6. Undgå at vande blomster, hvis der er udsigt til frost. 

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x