Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499

Vedligeholdelse acacie

Sådan behandler du dine møbler i acacie træ

 

Acacie træ er fra naturens side en robust træsort og er god til dine havemøbler. Den er meget olierig fra naturens side, og klarer sig godt i det danske klima til møbler. Hvis du plejer det, så har du møbler der holder i virkelig mange år.

 

Acacie kan i princippet stå ubehandlet hen, og kræver genrelt meget lidt vedligeholdelse.

 

Det er altid en god idé at vaske træet med træsæbe et par gange om året, da det fjerner svampe, snavs og sorte plamager fra skimmel. Det øger holdbarheden på træet, og du sikrer at der ikke går råd i det.

 

Det er vigtigt at huske på, at træ er et naturprodukt som giver sig ved temperatursvingninger og vand og vejr, så træet kan godt slå små revner med tiden. Det er tilfældet ved alle træmøbler. Det er en god idé at slibe ujævnheder med fint sandpapir, hvis de kommer. Dog er det vigtigt at pointere at netop acacietræs struktur gør, at træet er mere modstandsdygtigt overfor træbevægelse, og derfor ikke slår særligt store revner.

 

Du kan forlænge træets holdbarhed og det smukke udseende acacietræ har, ved at behandle det 2 gange årligt med transperant træolie. Det er vigtigt at du inden behandling har vasket træet grundigt og er sikker på at det er helt tørt (lad det tørre minimum 24 timer efter vask), så du ikke får lukket svamp eller fugt inde i træet.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x