Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Sådan kan du frostsikre dine altankrukker

Created: 14/10 2022 Updated: 16/01 2024 Simone
Sådan kan du frostsikre dine altankrukker

Efteråret er over os og inden vi får set os om, så kommer vinteren og frosten. Undgå at dine krukker på altanen slår revner i løbet af vinteren med disse tips og tricks.

 
1.
Fjern underskålen og brug krukkefødder under dine altankrukker. Krukkefødderne giver dine krukker luft og dermed også rødderne luft, samt beskytter dit altangulv mod mærker fra krukkerne.
Vigtigst af alt så sørger krukkefødderne for at efterårets meget regnvand kan løbe fra dine krukker - vand er nemlig den helt store synder hvad revnede krukker angår. Hvis vandet ikke kan løbe fra dine krukker, samler det sig i bunden, fryser til og udvider sig, hvilket vil få krukken til at springe.
Vi anbefaler at du bruger minimum 3 fødder pr. krukke.
 
2.
Tjek om dine krukker har et drænhul.
Vandet kan ikke løbe fra dine altankrukker hvis der ikke er et eller flere drænhuller. Dette gælder også dine altankasser. 
 
3.
Hvis du har tomme krukker på din altan, så er det en god ide at vende dem på hovedet og sætte dem i læ, hvis det er muligt. På den måde undgår du at der kommer vand i krukkerne
 
4.
Har du mulighed for at sætte dine altankrukker i læ, undgår du regnvandet i krukkerne, dog er det langt fra alle der har den mulighed på en altan.
 
Det er en god ide at gå i gang med at frostsikre dine krukker allerede nu, hvor der kommer meget nedbør og inden nattefrosten rammer ❄

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x