Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499

Plant along

18/03 2021
Plant along

 Vil du have succes med din forspiring?

 

Jeg er absolut ikke den der har succes med mine planter. Jeg forsøger hvert år, men jeg tror det er mere held end forstand, hvis vi får noget ud af de frø vi sår.

I år har jeg derfor besluttet mig for, at sætte mig mere ind i dét at plante og have planter. 

Jeg har fundet på konceptet "plant along", fordi jeg tror det er nemmere og sjovere at få succes med sine planter, hvis man følges med nogen. På den måde kan vi dele erfaringer, problemer og gode råds undervejs.

 

Plant along - hvad går det ud på?

 

Det går i sin enkelthed ud på, at vi hver især forspirer en eller flere planter på ca. samme tid. Herefter vil jeg hver eneste uge ligget et billede eller en video op på Facebook og Instagram af min plante, og fortælle/skrive lidt om hvordan det er gået den forgangne uge - også kan du gøre det samme.

På den måde kan vi hjælpe hinanden på vej med evt. problemer, og samtidig er det bare fedt at lave et projekt sammen med andre, som et fællesskab. 

 

Du kan se mere om plant along herunder:

 

 

Hvornår starter vi?

 

Vi starter i den kommende weekend, den 20. marts, hvor tanken er, at du og alle andre, skal plante deres frø til forspiring. Hvis du kommer lidt for sent, eller allerede er startet, så pyt, det er ikke det vigtige - vi kan stadig få meget glæde af hinandens tips og tricks. 

 

Hvad kan du plante?

 

Lige hvad du har lyst til - dog er det en god idé at kigge bagpå pakken og tjekke, at de anbefaler forspiring ca. omkring det tidspunkt hvor vi skal i gang. 

Jeg skal personligt forsøge mig med grønkål i år, fordi det er en flot plante til altanen. Det er ikke den nemmeste at starte ud med, men absolut heller ikke den sværeste. 

 

Hvordan forspirer man?

Jeg har lavet en simpel video der viser, hvordan du nemt kan forspire på 3 forskellige måder. Det kræver ikke nødvendigvis alverdens ting - det kan gøres simpelt og let.

 

 

På vores instagram og Facebook profil har jeg lavet nogle videoer der forklarer om projektet, og også fortæller lidt om forspiring, og hvad du kan gøre. 

Du kan finde vores instagram her: https://www.instagram.com/altanliv.dk/?hl=da

Du kan finde vores Facebook her: https://www.facebook.com/AltanLiv/

 

Og sidst men ikke mindst, så kan du læse meget mere om forspiring i mit "forspirings blogindlæg".


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x