Opskrift: Rabarbercrumble fra Altankogebogen

Rabarbercrumble - Sommerhusdesserten over dem alle
Rabarbersæsonen er fantastisk og hvis du ikke allerede har smagt en rabarber crumble, så er det virkelig på tide! Desserten er let at lave og ideel til hygge i den danske sommer. 4 personer
- 500 g rabarber, skyllede
- 100 g sukker
- 100 g smør, i små tern
- 100 g puddersukker
- 150 g mel
- Evt creme fraiche eller vaniljeis
Forvarm ovnen til 220°. Rabarberne skæres i stykker af 1-2 cm og lægges i et ovnfast fad. Drys sukkeret over. Bland mel, puddersukker og smørtern sammen og ælt det med fingrene til du har en meget smuldrende dej. Drys dejen ud over rabarberne og bag i ovnen i ca 25 minutter. Tag ud og lad hvile i 10 minutter. Serveres lun, med creme fraiche eller en kugle vaniljeis.