Opskrift: Pasta med citronsauce

Den perfekte aftensmad når der er travlt, eller man bare er træt. Enkelthed og masser af smag, hvor alle kan være med - både børn og voksne.
Ingredienser til 4 personer
600g pasta, spaghetti eller lignende
4 økologiske citroner, saften (og revet skal fra 1 eller 2 af dem)
1 dl olivenolie
150g parmesan, revet
Havsalt og friskkværnet peber
Urter som basilikum, rosmarin, basilikum efter smag
Sådan laver du pasta med citronsauce
Kog pastaen eller spaghettien efter anvisning på posen.
Bland citronsaft, den revne skal og olivenolie og pisk det godt sammen. Start med skal fra en enkelt citron og tilsæt så mere alt efter, hvor kraftig citronsmagen skal være.
Tilsæt parmesanen og smag til med havsalt og friskkværnet peber.
Hæld det over den drænede pasta og drej det hele lidt rundt, så pastaen bliver coatet i saucen.
Tilsæt urter og servér straks.
For et ekstra pift kan du drysse med lidt sprød bacon på toppen.