Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Opskrift: Laks med fennikel/radisesalat

08/02 2021
Opskrift: Laks med fennikel/radisesalat

En god let aftensmad med masser af friskhed fra den rå fennikel. En lækker ret, som nemt kan nydes på altanen. 4 personer.

  • 600 g laksefilet fordelt på fire stykker
  • 1 stor fennikel
  • 6 radiser, rensede inkl. bladene
  • 1 usprøjtet citron
  • 3 spsk. olivenolie
  • Salg og peber

Skær fennikel i supertynde skiver, gerne med mandolinjern, og læg skiverne i isvand i 20 min. Gør det samme med radiserne.

Rens og skyl radisebladene rigtig godt og aftør dem godt. Steg laksebøfferne på en varm pande med lidt olie på, 1 min på høj varme, med skindsiden nedad. Skru derefter ned og lad bøfferne stege færdige, stadig med skindsiden nedad. Lad evt. laksen hvile 3-4 minutter inden servering.

Tag fennikel og radiser op af vandet imens, og aftør grundigt. Evt. i slynge. Hæld olivenolien i bunden af et serveringsfad, dryp citronsaften i og smag til med salt og lidt peber.

Læg nu grøntsagerne ovenpå dressingen og vend det hele forsigtig rundt, så alt bliver coatet lidt med dressingen. Anret en håndfuld af salaten ovenpå et stykke laks og drys med salt og peber.


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x