Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Opskrift: Jodskokkechips

09/02 2021
Opskrift: Jodskokkechips

 

Jordskokkechips

En hurtig, nem og lækker snack til weekenden: Jordskokkechips! De er perfekte til et glas bobler inden middagen - eller som topping på suppen.

 

 

2 - 3 jordskokker pr. person

  • Jordskokker
  • Neutral olie
  • Salt

Fremgangsmåde

Rens først jordskokkerne - du behøver slet ikke at skrælle dem, bare sørg for at vaske dem grundigt. Skær de rå jordskokker i så tynde skiver, du overhovedet kan. Du kan bruge et mandolinjern eller en foodprocesser.

Hæld 4 cm olie på en dyb pande, og lad den varme stille og roligt på. Olien skal være cirka 140-160 grader varm inden du lægger jordskokkeskiverne i olien. Læg skiverne i olien i et lag af gangen, og lad dem blive sprøde og let brunede. Det tager cirka 2-3 minutter. Hold øje med at olien ikke bliver for varm. Tag chipsene op med en hulske og læg dem på et stykke køkkenrulle, så det kan suge noget af olien.

Drys med salg og lad dem køle ned. Du kan også lave dem i ovnen. Her blander du bare olie og salt, og herefter vender du jordskokkeskiverne i dét. Du lægger dem på et stykke bagepapir - de må ikke overlappe hinanden - og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca 12-15 minutter. Vend dem undervejs og hold godt øje med dem. De skal kun blive let brunede.


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x