Opskrift: Dalgona - den mest cremede iskaffe nogensinde

Dalgona iskaffe
Kalenderen siger efterår. De næste par dage siger i den grad sommer!
Op til 27 grader. Nyd en varm sensommer eftermiddag på altanen med denne lækre Dalgona iskaffe - én af denne sommers mest populære drikke! Den er nem og enkel at lave, og kræver faktisk kun 4 ingredienser.
Jeg kan love dig for, at det er den mest fluffy og cremede iskaffe du har fået.
1 glas
- 2 spsk. instant kaffe
- 2 spsk. sukker
- 2 spsk. kogende vand
- 200 ml. mælk (vælg den du bedst kan lide - jeg er fan af latteart mælk)
- Isterninger
Fremgangsmåde
Bland først instant kaffe, vand og sukker. Rør det rundt indtil det hele er opløst. Herefter pisker du med en elpisker indtil at blandingen er blevet tyk og cremet. Put isterninger i et glas og hæld mælken over. Du kan altid eksperimentere lidt med mængden af mælk - jo mindre mælk du bruger, jo stærkere bliver din iskaffe. Til sidst topper du med din cremede kaffeblanding. Rør lidt rundt inden den nydes.