Friske tomater, basilikum, en lækker skive brød og høj sol - så kommer vi ikke tættere på ferie og sol under de sydligere himmelstrøg - eller i dejlige Danmark. Her får du Timm Vladimirs opskrift på lækre bruschettas.
Bruschetta
|
Lækkert mellemmåltid, frisk forret eller eksklusiv snack. Den klassiske bruschetta kan bruges i et hav af sammenhænge og til alle anledninger!
|
2 PERSONER
- 4 skiver godt lyst brød
- 6-8 cherrytomater, i kvarte
- 1 fed hvidløg
- 1 lille skalotteløg, finthakket
- Olivenolie
- 4-6 blade frisk basilikum
- Salt og peber
|
Fremgangsmåde I en pande ristes brøødskiverne i lidt olivenolie på begge sider, til de er gyldne og sprøde. Hak løget fint, skær tomaterne i kvarte og riv basilikumsbladene let fra hinanden. I en skål blandes løg, tomat og basilikum med salt, peber og 1 spsk olivenolie. Lige før anretning gnides brødet med hvidløget, og tomatblandingen kommes på brødet. |