Gratis fragt
MED GLS VED KØB OVER 999 KR. // SPAR 20% PÅ OLIERINGSKIT RESTEN AF MARTS

Velkommen til Trimm Copenhagen

08/02 2021
Velkommen til Trimm Copenhagen

Velkommen til Trimm Copenhagen!

Godt nyt til alle, der ønsker sig lækker lounge stemning på altanen. Altan-liv har tilføjet endnu et brand til shoppen og byder nu Trimm Copenhagen velkommen! 

Trimm Copenhagen er en dansk designdrevet virksomhed, der skaber interiør og livsstilsprodukter til mennesker, der stiller særlig høje krav til kvalitet, komfort, mobilitet og design. Trimm Copenhagen ønsker at fremme livskvalitet og udfordre hvordan mennesker interagerer og tilbringer tid sammen, ved at skabe en uformel ramme, med fokus på loungestemning – udenfor!

Trimm copenhagen terazzo bakke
Trimm Copenhagen lounge stol

 

Altan-liv vil fremover sælge Trimm Copenhagen puffer, sækkestole, bakker og blomsterpotter.

Vi har lagt vægt på at udvælge produkter, hvis design er tilpasset udelivet og den begrænsede plads på altanen. Derudover har produkternes håndtering og holdbarhed været topprioritet. Alle produkter er smuds og vandafvisende - og kan stå ude HELE året.

Trimm copenhagen produktsortiment

Trimm Copenhagens produkter er nemme at håndtere og flytte, på grund af den lette vægt. Fyldet består af EPS kugler, som sikrer høj komfort og fast støtte. Produkterne er lavet til at holde mange sæsoner uden at falme, og er samtidig åndbare og mug resistente. Materialet: Sunbrella Plus®, er overraskende blødt, og derfor er møblerne lige velegnede til indendørs som udendørs brug.

Trimm Copenhagen altanmøbler

Hos Altan-liv glæder vi os særligt over ‘Mini Rocket’ lounge bænken og de smarte blomsterophæng ‘Vertical Flowerpots’.

‘Mini Rocket’ er en to-personers lounge bænk, som passer perfekt til altanen. Den er nem at flytte rundt og kan stå ude hele året, på grund af det vandafvisende materiale. Du skal dermed ikke bekymre dig om hverken sommerregn eller rødvinspletter.

‘Vertical Flowerpots’ ophængene gør det let at skabe en hyggelig junglestemning samtidig med, at de kan give læ på altanen. Urtepotterne er lavet i coated polyester, er vandtætte og fastgjort med aluminium karabinhager i tykt tovværk.

Trimm Copenhagen vertical flowerpot

Vi håber I vil tage godt imod vores nye samarbejdspartner og ønsker alle en tilbagelænet sommer! Få mere inspiration til indretning og farvevalg på Trimm Copenhagens Instagram @trimmcopenhagen og tilmeld dig Altan-Livs nyhedsmail, for at få endnu flere altan nyheder.


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x