Gratis fragt
MED GLS VED KØB OVER 999 KR. // GÆLDER IKKE FRAGTMAND

Nyt brand i shoppen: House Doctor

08/02 2021
Nyt brand i shoppen: House Doctor

Få skandinavisk Boheme med House Doctor

Med ønsket om at give vores kunder de bedste produkter til altanen, introducerer vi nu endnu et lækkert brand! House Doctor skaber møbler og boligtilbehør til de bevidste og boliginteresserede, og vil fremover blive forhandlet på altan-liv.dk. House Doctor kombinerer skandinavisk design med en hyggelig bohemisk atmosfære, som vi glæder os meget til at introducere på vores altaner.

Bag House Doctor står tre designinteresserede og kreative søskende - Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. De er alle udstyret med kreative gener og deler troen på, at smukt boligtilbehør og brugskunst fremmer livsglæden.

 

AltanLiv vil fremover sælge stole, krukker, tæpper, plaider, vandkander og andet tilbehør, til udendørs brug, men som også kan pynte og bruges indendørs i de kolde måneder. Find hele sortimentet her.

Alle House Doctors produkter er designet til at udstråler personlighed og emmer af nordisk natur. Ifølge de tre søskende bag er det oplagt og meget sjovere at blande elementer, i stedet for at forsøge at matche dem. Kombinationen af materialer, nuancer og overflader, giver sammen indretning et æstetisk udseende og en harmonisk atmosfære.

House doctor tæppe og glaserede krukker

Hos AltanLiv glæder vi os særligt til at indrette med House Doctors rustikke gulvtæpper og smukke glaserede blomsterpotter.

Gulvtæpperne kan i sommermånederne bruges til at tilføre hygge og varme på altanen. Kombineres flere forskellige gulvtæpper skabes en nærmest bohemisk atmosfære, som invitere til alslapning og livsnydning. I vintersæsonen skal tæpperne selvfølgelig beskyttes for kulde og gerne tages inden døre, hvor de så fortsat kan pynte.

De glaserede potter giver med deres blanke overlade en fin kontrast til altanens træ og rækværk. Kombiner dem med potter af cement og giv indretningen af altanen kant.

Vi håber du vil tage godt imod vores nye samarbejdspartner og glæder og til at inspirere dig med nordisk boheme!


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x