Gratis fragt
MED GLS VED KØB OVER 999 KR. // SPAR 20% PÅ OLIERINGSKIT RESTEN AF MARTS

Når funktionalitet og design mødes

08/02 2021
Når funktionalitet og design mødes

Multifunktionelle “byggesten” med høj æstetik

Det danske design firma Tec Out er nu klar med endnu et produkt til deres sortiment af udendørsmøbler med funktionel kvalitet og høj æstetisk. Det nye produkt hedder Settle og er skabt i bedste Tec Out ånd, til at imødekomme behovet om at have møbler i dagligdagen, der dækker flere forskellige funktioner. Settle beskrives bedst som multifunktionelle byggesten med høj æstetik, og er selvfølgelig magnetiske så de passer perfekt sammen med Tec Out’s andre produkter. Settle går især godt sammen med Seats, som er de magnetiske siddehynder. Disse kan “klikkes” fast i Settle med de indbyggede magneter.

TEC out skammel og bord

Mulighederne er mange med Tec Out


Hvis det samme produkt kan flere ting, kan det også bedre tilpasse sig den udvikling, vi konstant er i som mennesker. Med det menes der, at de behov vi har gennem livet skifter løbende. Hvis produkterne er i en ordentlig kvalitet og i et ordentligt design, kan de forhåbentlig tilpasse sig de skiftende behov, vi har som forbrugere.

Settle har alene, og især sammen med Seats, mange funktioner. Byg, sammensæt og kombiner for at skabe en bænk, en høj solseng eller sågar en daybed. Mulighederne er mange, og de anvendte materialer opfylder kravene til udendørs brug. Settle kan stå ude hele året, men det anbefales, at man bruger Settle indendøre i den kolde del af året, hvis man bor i kystnære områder, hvor luften ofte er meget fugtig og desuden indeholder salt fra havet.

Stellet er galvaniseret stål og vil over tid få patina og blive lidt mere mat. Toppen i laserskåret, pulverlakeret stål vil forblive uændret og vil blot kræve en let aftørring med en blød, fugtig klud. Mønsteret i pladen sikrer, at vandet ledes bort. 
Valget af materialer sikrer holdbarhed og bidrager til det strenge og moderne design. Settle er luksuriøs og har alligevel et industrielt touch, blandt andet på grund af coatningens mørke slate farve.

Tech Out’s første produkt, de populære siddehynder, er et “modul” eller en “byggesten”, der kan tilpasse sig rigtig mange forskellige behov. Med den nye Settle-kollektion dækker Tech Out nu endnu flere behov.

Tec out settle puder

Oplev Settle

Seats og snart Settle-kollektionerne er udstillet i Altan.dks showrooms på henholdsvis Gammel Kongevej 17-19 i København og M.P. Bruunsgade 43 i Aarhus. Her kan du udforske mulighederne med de multifunktionelle “byggesten” samt få idéer til, hvordan du kan udsmykke din altan med de mange andre møbler og tilbehør, som ligeledes udstilles. Tec Out Seats kan desuden købes i de to butikker, ligesom de kan bestilles lige her, mens Settle snart kommer på web shoppen. Hvis du ikke kan vente, kan du allerede opleve Settle i samspil her:


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x