Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Lys på altanen

Created: 01/11 2022 Updated: 01/11 2022 Simone
Lys på altanen

Dagene bliver kortere og de mørke timer længere, men med lidt ekstra lys på altanen kan du både skabe en hyggelig stemning og forlænge altansæsonen ind i efteråret og vinteren. Der findes mange forskellige lyskilder, du kan bruge på din altan. Du skal blot vælge dem, du bedst kan lide.

  

Udendørs LED-lys
Hvis du vil undgå levende lys, kan du i stedet bruge udendørs LED-lys. De kan bruges i lanterner, pynte på små bakker sammen med gran eller blot stå som de er. De udendørs LED-lys er meget virkelighedstro, har en vellignende 3D-flamme og på toppen af lyset er der en smule resin, der ligner flydende stearin.

  

  

Udendørs lamper
Som noget nyt har vi fået udendørslamper hos AltanLiv fra Nordlux. Lamperne er bærbare og batteridrevne, så du let kan flytte dem rundt på altanen og placere dem lige dér, hvor du har brug for dem. Til en stund med en bog i hånden eller til at nyde morgenkaffen.

  

  

Lyskæder
Lyskæder er en nem vej til både efterårs- og julestemning på din altan. Lyskæder kan bruges hele året, men er især oplagte at bruge om vinteren og til jul. Batteridrevne lyskæder kan faktisk bruges hvor som helst - både inde og ude. Bind dem rundt om din julekrans eller hæng dem omkring din altandør eller hoveddør sammen med en kunstig granguirlande. Her er det kun din kreativitet, der sætter grænsen.

TIP: Gå efter lyskæder, hvor pærerne er i plast, så de ikke smadrer ved den første blæst.

  

  

Lanterner
Lanterner er perfekt som tilbehør til altanen eller terrassen. De findes i et hav af farver og størrelser, som du kan mixe og matche, præcis som du har lyst. Mange bruger alene lanterner til levende lys, men det er faktisk kun fantasien, som sætter grænser. Lanterner kan også dekoreres med kogler, mos, LED-lys eller en fin lyskæde til jul.


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x