Gratis fragt
OVER 999 KR MED GLS

De svævende møbler

08/02 2021
De svævende møbler

Bemærk at Upon møbel serien er udgået, og den ikke længere bliver produceret. Men husk, vi har et stort udvalg af møbler særligt udvalgt til altanen, da de alle er pladsbesparende. Du kan se alle vores altanmøbler her.

Upon er en serie af kvalitetsmøbler, specielt designet til din altan. Møblerne er skabt gennem et samarbejde mellem Altan.dk og Danmarks største dagligvarekoncern Coop. Upon er resultatet af et fælles ønske om at give danskerne bedre mulighed for at udnytte pladsen på deres altan.

Vi har valgt at give Upon serien tilnavnet ‘de svævende møbler’, da både borde, stole og bænke er benløse og monteres på altanens rækværk. Det giver en visuel lethed, der får altanen til at syne større og mindre tætpakket.

Upon er produceret i højkvalitetstræ og har et unikt og eksklusivt design, der kun er at finde på Altanliv.dk. Alle møbler fås i naturolieret teaktræ og sortlakeret akacietræd. Rammen, som er nødvendig for at hænge møblerne op, kommer i pulverlakeret sort eller rustfrit stål.

Næste generation af altanmøbler

Upon serien repræsenterer en ny og innovativ måde at indrette sin altan på. Vi har sat funktionalitet i højsædet ud fra antagelsen om, at altanen altid synes lidt for lille. Jo flere Upon møbler du har, jo flere muligheder har du for at få det optimale ud af din altan, uden det går ud over den, til tider, begrænsede plads.

Samtidig repræsenterer Upon essensen af god kvalitet og æstetik. Serien har et tidsløst udtryk og vil passe til enhver stil, du har valgt på din altan.

Montering

Monteringen af Upon er let og ligetil.

Bord, bænk og stole sættes op ved hjælp af en ramme, som monteres på altanrækværket. Du skal ikke have fat i den store værktøjskasse, men kan nøjes med en umbraconøgle. Rammen sørger for, at rækværket ikke belastes, men at vægten af møbel og mennesker går i gulvet. Det gør møblerne sikre og stabile.

Rammen fås i rustfrit stål eller i sortlakeret metal, så du kan vælge den, der passer bedst til din altan. Rammen medfølger ikke, men skal tilkøbes.

Oplev Upon

 

Da serien er udgået er det ikke muligt at se den i vores showroom eller købe den. Kig i vores sortiment af altanmøbler - jeg er sikker på, at du kan finde noget andet du kan bruge.

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x