Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499

Lav din egen personlige julekrans

09/02 2021
Lav din egen personlige julekrans

Sådan laver du en smuk julekrans

Kom med på vores julekranse workshop og lær hvordan du laver en smuk krans

Hvis du bare vil vide alt det praktiske og hvordan du tilmelder dig, så scroll ned i bunden af indlægget - her står alt du skal vide. Jeg tør godt, at indrømme det. Jeg laver så grimme julekranse. Hvert år til jul sætter jeg mig glædeligt ned med børnene den første søndag i advent for at lave juledekorationer og julekranse. Hvert år har jeg en idé om, at i år er det mit år. Det ender altid ud med noget... tja... Knap så kønt 😅 Jeg ved, at jeg ikke er den eneste der bare gerne ville lave en flot, personlig julekrans. Derfor har vi hos Altan-liv.dk lavet en julekranse workshop i samarbejde med Anna Taws fra Urban Garden Company (bare rolig - det er ikke mig der skal lære dig at lave flotte julekranse 😂). Workshoppen går i alt sin enkelthed ud på, at Anna viser dig sine allerbedste julekranse-tricks og fortæller hvordan du bedst får lavet en smuk, personlig krans. Bagefter skal du igang med din egen og Anna hjælper til i processen. Alle materialer til kransen er inkl. i prisen. Kransen kan du bruge på døren - på altanen - i stuen - det bestemmer du 😊

Hvad med covid-19?

Det er vigtigt for os at overholde alle corona retningslinjer - derfor er der max plads til 8 personer på hver workshop, og vi har planlagt 3 i alt. Du skal bære mundbind eller visir når du ikke sidder ned. Vi har selvfølgelig sørget for at du kan desinficere hænder, ligesom vi sørger for at desinficere inden workshoppens start. Vi sørger desuden for, at alle til workshoppen kan sidde med god afstand.

 

Hvordan tilmelder jeg mig julekranse workshoppen og hvornår er det?

Vi har fastsat 3 datoer: Den 25. november 2020 kl. 18.30 - 21.00 Den 1. december 2020 kl. 18.30 - 21.00

Workshoppen koster 450 kr. pr. person, og prisen inkluderer alle materialer. VIGTIGT! Tilmelding skal ske til: anna@urbangardencompany.dk Send en mail med dit navn, hvilken dato du vil deltage, og hvor mange pladser du vil have. Anna sender dig herefter mulighed for betaling. Din tilmelding er først gyldig når du har betalt for din plads. Workshoppen aflyses hvis der er under 5 deltagere. Tilmelding er bindende. Hvis du ønsker at annullere din tilmelding er der et aflysningsgebyr på 50%. Det foregår i vores showroom på Gammel Kongevej 17-19, og du skal ikke medbringe andet end en afslappet, hyggelig stemning, og måske en veninde?  

Jeg glæder mig til at hygge om dig (og måske lære lidt om julekranse i baggrunden). Jeg håber vi ses!


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x