Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Sådan skærer du de flotteste græskar med skabeloner

09/02 2021
Sådan skærer du de flotteste græskar med skabeloner

Farverne i naturen har allerede ændret sig - de rødlige og orange nuancer dominerer, og derfor er det også perfekt at hive farverne ind på altanen. Det er nemt med græskar også er det et hyggeligt familie projekt. Her i indlægget kan du finde nogle gratis skabeloner som du kan printe og klippe ud. Bagefter kan du montere dem på græskaret med tape og tegne rundt op. Det er specielt godt til børnene - så har de noget at tegne efter. Start altid med at skære et låg. Du kan skære et zigzag mønster eller et rundt låg. Herefter graver du alt kød og kerner ud - gem evt. kødet til bagværk, suppe eller tærte. Et godt tip er at skrabe lidt ekstra af der hvor ansigtet skal skæres - så er det nemmere for børnene at få skåret igennem. Sidste gode tip: Hvis du pensler dit græskarhoved med atamon overalt indvendigt holder det længere.

Græskar er perfekt til at skabe efterårs hygge på altanen. Vi har lavet nogle flotte og nemme bud på græskarudskæringer som du selv kan printe ud og bruge som skabelon.

Græskar skabeloner:

 

Rigtig god fornøjelse med halloween-hyggen.

Find flere DIY projekter herunder:

Billedet er lånt, med tilladelse, af Stine Lægard Skovhus - instagram @kolonihavenibyen


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x