Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

DIY: Blomster stige

Created: 09/02 2021 Updated: 09/02 2021
DIY: Blomster stige

Lav en sød og enkel blomsterstige - nemt og billigt

Sværhedsgrad
Nem
Pris
ca. 10 kr.
Tidsforbrug
30 min. - 2 t.
Det her projekt er hyggeligt, nemt og passer til alle aldre. Det er perfekt tidsfordriv til altanen, og kan pynte så fint bagefter. Brug stigen til en "kravle-blomst", til agurkeplanterne, til tomatplanterne - eller blot til pynt. Tag gerne dine børn med i projektet - de vil elske det!

Alt hvad du skal bruge er:

1. Noget snor. Har har vi brugt jutesnor, men alt kraftig/stærk snor kan bruges. Jeg synes personligt det giver et flot look, hvis det er en form for natursnor. 2. Pinde. Vi var på hyggelig gåtur og kigge efter pinde. Det er så nemt, for det kan være alle former for pinde - tynde, tykke, lange, korte - det er ikke så vigtigt - det giver et råt look, at det ikke er så præcist, og det er fedt!

En blomsterstige er et simpelt DIY projekt

Jeg startede med at klippe et stykke snor på ca. 50 cm. og binde i hver sin ende af én pind. Det er toppen af stigen, og her hvor stigen skal hænges op. Herefter klippede jeg to stykker snor á ca. 150 cm. hver, og bandt pindene sammen under hinanden. Jeg har bundet en knude omkring hver pind, for at sikre at de blev siddende. Prøv dig lidt frem - både mht. hvordan du skal binde pindene sammen, men også i forhold til afstanden mellem pindene. Et godt tip - bind dem fast imens du hænger din stige op på noget. Jeg bandt dem første gang liggende - jeg kan røbe for dig, at det var virkelig skævt da jeg skulle hænge det op. Det blev en ommer.

Synes du ikke lige du bor i et område, hvor du kan finde gode pinde?

Du kan bruge hvad som helst - gamle grydeskeer, bestik, måske noget af børnenes legetøj kan bruges? Slip fantasien løs.

Få andre ideer til altanlivet herunder


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x