Gratis fragt
Ved køb over 1500 kr. med GLS

Tips til aktiviteter på altanen

08/02 2021
Tips til aktiviteter på altanen

Tips til aktiviteter på altanen

Mangler du inspiration til aktiviteter i hjemmet og på altanen? I disse dage kan det være svært at finde på nye aktiviteter for at holde sig selv og familien i gang. Vi har derfor samlet en række tips til forskellige aktiviteter, hvor du ikke behøver at forlade matriklen!

Fælles aktiviteter med de andre altanejere i din forening eller på gaden Er du en af dem, der har et godt forhold til dine naboer og genboer? Eller ved du slet ikke, hvem de er? Dette er en oplagt mulighed for at have en sjov og hyggelig stund med dem, som bor omkring dig. Sammen, men hver for sig. Træn sammen - eller bare samtidig. I behøver ikke nødvendigvis lave de samme øvelser, men det er altid sjovere at træne sammen med andre. Hvis du har en crosstrainer, motionscykel eller andet træningsudstyr, kan du med fordel rykke det ud på altanen. Er der en eller flere, som kan spille et instrument? Om der er eller ej, så er fællessang en mulighed! Spil nogle sange, som alle kan synge med på. Det vil helt sikkert få andre til også at stikke hovedet ud og være med. Tag en lur eller overnatning i det fri Selvom det stadig er køligt udenfor, kan man godt tage en lur eller måske en hel overnatning på altanen! Det er sjovt at sove ude, og hvis du har børn, vil de helt sikkert elske det. Slå et lille telt op og/eller pust en luftmadras op. Put jer med masser af tæpper, dyner og puder. Tænd en lyskæde, lav popcorn og sæt en film på Ipad'en eller computeren. Det vil give en helt unik feriestemning, men helt uden at det kræver noget særligt. Ryk spil og leg udenfor Giv børnene godt med tøj på, tag selv en ekstra tyk trøje på og svøb jer i tæpper - så kan næsten alt den indendørs leg også foregå udenfor. Det giver lidt adspredelse, og måske får kreativiteten lov at flyve endnu mere. Brætspil, kortspil og Ipad kan også lige så godt spilles på altanen, i stedet for indenfor. Hvis du er en frossenpind kan vi anbefale en altanvarmer eller vores helt unikke altanbord med indbygget varme. Så kan du - uden at fryse - nyde den friske luft og hyggelige aktiviteter. Tag maden med ud Om det er frokosten, aftensmaden eller snacken, kan den sagtens nydes på altanen. Varme retter er altid lækrest, hvis det er koldt udenfor. Alternativt kan vi anbefale en altanvarmer eller vores helt unikke altanbord med indbygget varme. Så kan du - uden at risikere at fryse - nyde den friske luft og et godt måltid. Du kan finde inspiration til madlavningen og opskrifter på lækre retter - lige fra den lette frokost til den søde dessert - i Altankogebogen herunder. Forårsklargøring af altanen Foråret er over os, og det er derfor oplagt at gå i gang med forårsklargøring af din altan. Oprydning, rengøring og måske nyindretning af altanen, kan være en effektiv aktivitet til både at få rørt sig og få noget frisk luft - uden at forlade hjemmet. Det er måske ikke den sjoveste aktivitet, men du vil elske det, når det er gjort! Her finder du en udførlig guide, til, hvordan du kommer omkring hele, når du skal forårsklargøre din altan!

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x

x