Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Staycation⎜Sommer i Danmark

08/02 2021
Staycation⎜Sommer i Danmark

Forlæng feriefølelsen hjemme på altanen

Ferien er slut, for de fleste, men feriefølelsen kan sagtens forlænges, selvom du er tilbage i hverdagens trummerum!

Måske du er en af de heldige, der stadig har ferie, men ikke har lagt nogen planer? Her får du 4 forslag til hvordan du, ved brug af din altan, forlænger feriefølelsen eller holder staycation (red. ferie på hjemmebane).

1. Hængekøje og morgenmad på altanen

Den ultimative luksus i sommermånederne er at vågne, åbne altandørene og træde ud i den friske morgenluft. At spise morgenmad ude er noget der hører ferie til, men hvem siger at ritualet skal stoppe fordi ferien er slut? Det at sidde ude og spise i ro og mag giver en god start på dagen og forlænger følelsen af ferie en smule. Hængekøjen er symbol på ferie og afslapning.

Den svævende fornemmelse og at blive rokket frem og tilbage er næsten meditativ. De fleste altaner kan sagtens holde til at få spændt en hængekøje op på gelænderet og hvis din altan ikke er stor nok til en hængekøje er der mange andre muligheder for horisontal afslapning.

2. Sov under stjernerne

Flere har denne sommer sovet ude i den friske luft og nydt synet af den mørke himmel og de klare stjerner. Skummadras, luftmadras, puder og tæpper. Brug hvad du har til at skabe en udendørs seng.

Tak til @silldsen@ceciliejensentraulsen @hanne_grann og @ingehald for lån af de inspirerende billeder.

Sov på altanen

 3. Fødderne i vand

Sommerdagene har ingen ende ville tage og de lune dage er dejlige, men ind imellem har man også brug for at blive kølet ned. En balje med koldt vand er dejligt at sætte sine trætte fødder i, efter en lang arbejdsdag og et badekar kan der også sagtens være på altanen. Her kan de mindste få et bad og plaske, lige så tosset de vil! Husk at det kun gælder mindre badekar til de små børn.

Vi vil ikke opfordre til at der sættes større kar, bassiner e.l. ud på altanen. Eller... En oplagt staycation-aktivitet, på altanen, er hjemmespa med ansigtsmasker, scrub og fodbad!

Badbassin på altanen

4. Dessert i solens sidste stråler

Ferie er også lig med lidt ekstra hygge og forkælelse af den søde tand. Inden sommeren går på hæld er aftenerne stadig lyse og altanen er det oplagte sted at nyde desserten. Få opskriften på smagen af sommer her.


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x