Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499

Sommerferie på altanen

09/02 2021
Sommerferie på altanen

Sommerferie på altanen

Sol og varme, gode venner, massevis af is og lækre drinks på altanen. Sommer i Danmark - og hjemme på din altan - kan faktisk minde umådeligt meget om en sommer i syden, hvis du bare udnytter de muligheder, som din altan giver dig! Vi har samlet en række tips og inspiration, så din sommerferie på altanen bliver en, du vil huske tilbage på med gode sommerminder.
Afslapning og flydeområde
Indret din altan, så du kan flyde og slappe af dagen lang. En hængekøje giver den helt perfekte feriestemning, og de fleste altaner kan sagtens holde til at få spændt en hængekøje op på gelænderet og hvis din altan ikke er stor nok til en hængekøje er der mange andre muligheder for horisontal afslapning. Eksempelvis kan en luftmadras ligges ud af altandøren, hvis den ikke kan være derude. Så kan du ligge halvt ude, og det vil næsten føles, som at ligge udenfor og nyde den friske sommerluft. Flydeområdet kan også bruges til hjemme-ude-biograf eller den obligatorisk sommer-middagslur, som du uden tvivl har fortjent!
Sov under stjernerne
Hvis din altan er stor nok til en madras eller en hængekøje, kan du lige toppe feriefølelsen med en overnatning i det fri - på din altan. Put med puder og dyner og nyde den klare nattehimmel. En lyskæde eller lille lampe skaber lidt ekstra hyggestemning, inden I lægger jer til at sove.
Sjov med vand
På de rigtig varme sommerdage kan man have brug for at køle lidt ned, og hvordan ellers end med en kølig "dukkert". En balje med koldt vand er dejligt at sætte sine trætte fødder i, efter en lang varm dag, og et badekar kan der også sagtens være på altanen. Her kan de mindste få et bad og plaske, lige så tosset de vil! Husk at det kun gælder mindre badekar til de små børn. Vi vil ikke opfordre til at der sættes større kar, bassiner e.l. ud på altanen.
Spis på altanen
Morgenmad, frokost, snacks, aftensmad, dessert, drinks - listen over, hvilke måltider du kan indtage er uendelig. Nyd, at det fra morgen til aften er varmt nok til, at man kan spise udendørs og at solen skinner! Også selvom du måske sidder i skyggen fra din parasol.

Find inspiration til indretning af din altan


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x