Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499

5 idéer til påskeferie på altanen

09/02 2021
5 idéer til påskeferie på altanen

5 idéer til påskeferie på altanen

Påsken nærmer sig, de fleste har fri fra arbejde og forårssolen byder op til hygge på altanen.

Vi har herunder samlet 5 idéer til, hvordan du kan bruge din påskeferie på altanen.

1. Bliv urban gartner

Det kræver faktisk ikke en have at kunne forsyne sig selv med friske grøntsager, jordbær og krydderurter. En altan kan sagtens bruges. Brug krukker i forskellige størrelser og altankasser til at indrette din grønne altanhave efter dit behov.
Vil du bare så lidt krydderurter, skal der ikke andet end en enkelt altankasse eller et par små krukker til. Vil du i stedet skrue ambitionerne lidt op og både have krydderurter, grøntsager og måske lidt frugter, så anbefaler vi, at du kigger vores "Urban Garden" kategori igennem, hvor du kan få meget mere inspiration og hjælp til din altanhave.

2. Slå lejr på altanen

Selvom det stadig er køligt udenfor, kan man godt tage en lur eller måske en hel overnatning på altanen! Det er sjovt at sove ude, og hvis du har børn, vil de helt sikkert elske det. Slå et lille telt op og/eller pust en luftmadras op. Put jer med masser af tæpper, dyner og puder. Tænd en lyskæde, lav popcorn og sæt en film på Ipad’en eller computeren. Det vil give en helt unik feriestemning, men helt uden at det kræver noget særligt.

3. Gør altanen forårsklar

Påskeferien er det oplagte tidspunkt at gøre din altan klar til foråret. På Altan.dk finder du en guide til, hvordan du skal bære dig ad med at gøre din altan klar til foråret - lige fra oprydning og rengøring til oliering og nyindretning. Find guiden her.

4. Slap af og nyd forårssolen

Måske du er en af dem, som ikke gider at tonse rundt og lave alt muligt, når du har fri og ferie. Du kan, i disse tider, med god samvittighed sætte dig ud på altanen, nyde en kop et-eller-andet og mærke forårssolen. Snup et ekstra tæppe, hvis du synes det er køligt og find så den bog frem, som du aldrig fik tid til at læse. Spil et spil med resten af din familie, nyd et måltid eller snup en lur. Der er næsten ingen grænser for, hvilke aktiviteter, som kan rykkes ud på altanen, for lidt mere feriestemning!

5. Få gang i grillen

Først og fremmest skal du tjekke retningslinjerne for brug af grill på netop din altan. Nogle steder må man bruge alle typer grill, andre kun gas-grill og enkelte steder må du slet ikke grille. Hvis du er så heldig, at du må grille på din altan, er det nu du kan gå i gang, uden at skulle stå i både regn og frost. Nu kan du faktisk nyde, at stå på din altan og grille, mens dagens sidste solstråler varmer dit ansigt. Altankogebogen indeholder et hav af opskrifter til blandt andet grillen. Der er også inspiration til tilbehør, og snacks og cocktails, som du kan nyde efter en lækker middag på altanen.

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x