Gratis fragt
Ved køb over 1299 kr. med GLS

Altansejl - skab læ og hygge

08/02 2021
Altansejl - skab læ og hygge

Altansejl, læsejl, sejldug, afskærmning af altanen. Kært barn har mange navne, men behovet er det samme. Du ønsker læ og hygge på din altan, og lad os være ærlige - også lidt privatliv. Vi har her lavet en guide til dig med alt, du skal vide, når du skal købe altansejl. 

Køb læsejl til altan her

Sådan bestiller og monterer du altansejl

Vælg en god kvalitet

Der findes mange former for altanafskærmning på markedet, så det kan godt være svært at finde rundt. Vi anbefaler, at du investerer i et kvalitetslæsejl, som giver optimal læ og holder i mange år.

Hos Altan-liv finder du læsejl af høj kvalitet, fremstillet i 360 grams markisedug. Dugen er smudsafvisende og farven holder i mange år. Vores producent Kristoffer Møllevang har over 20 års erfaring som sejlmager. Modsat mange altansejl holder de sejl, Kristoffer laver, i mange år, fordi han forstærker dugen ved at påsy et vævet bånd i samme farve som dugen.

Han syer desuden et kraftigt spænde med gjordstrop i hver ende på, så altansejlet sidder helt stramt, hvorimod mange andre producenter kun bruger metalringe og plastikstrips, hvilket ikke er særlig holdbart. 

Vælg en farve

En vigtig beslutning, når du skal købe altansejl, er selvfølgelig farven. Der kan være regler i din andels- eller ejerforening om dette, så det bør du altid tjekke, inden du bestiller. På Altan-liv webshoppen har vi et stort udvalg af farver, heriblandt: off-white, natural, lys beige, lys grå, antracit grå, sort, blå, rød og Frederiksberg Grøn, så der er nok at vælge mellem. 

Mål din altan

Fordi altaner sjældent bygges efter standardmål, findes der tilsvarende sjælendt standardmål på altanafskærmning. Der findes dog nogle få universalstørrelser på altansejl, som du kan købe i byggemarkeder og webshops, hvor du klipper dem til efter din altan, men det er ikke et særlig godt eller holdbart resultat, du opnår på denne måde, da der så ikke er et stærk vævet bånd hele vejen rundt om sejlet. Derfor anbefaler vi altid, at du måler din altan og får lavet et speciellavet sejl til din altan, så du er sikker på, at afskærmningen passer helt perfekt. I videoen nedenfor viser vores dygtige altansejlproducent Kristoffer, hvor nemt det er at måle din altan.

Bestil dit altansejl

Når du har målt højde og bredde på din altan, er du klar til at bestille. Vi har lavet har en nem onlineformular, hvor du hurtigt kan taste dine mål ind, vælge farve, tremmeprofil og få udregnet din pris. Ligemeget om du har runde eller kvadratiske stænger på din altan, sikrer vores beregner, at du får den helt rigtige størrelse. Du kan også se nedenstående video, der viser step for step, hvordan du gør det. Så bliver det ikke nemmere at få et altansejl. Vi leverer desuden inden for ca. 14 dage, så du hurtigt kan få hængt det op og opleve, hvordan altansejlet skaber læ og hygge på din altan. 

Montér dit altansejl

Når du har købt og modtaget dit altansejl, er det blot at montere det. Kristoffer viser her, hvor nemt det er.

Orker du alligevel ikke at gøre det selv, har vi hos Altan-liv den service, at vi for 399 kr. monterer dit altansejl, så du ikke skal røre en finger. 

Vi ønsker dig held og lykke med dit læsejl. Står du tilbage med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på Altan-liv på telefon 60 11 17 55 eller mail Altanliv@altan.dk


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x

x