Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Shop stilen: Indret din altan som Malene Bækgaard

Created: 08/07 2024 Updated: 08/07 2024 Louise
Shop stilen: Indret din altan som Malene Bækgaard

Shop stilen og indret din altan som Malene Bækgaard med masser af farver, nips og blomstrende liv. Med den helt rette indretning af din altan, kommer du til at bruge den endnu mere - det kan vi næsten garantere!

Shop stilen og indret din altan som Malene Bækgaard
På Vesterbro, mellem kreativitet, hjertevarme og finurlige fund, bor Malene Bækgaard med sin kæreste og deres fælles tre børn. Her er der god plads til børneliv, hvilket både afspejler sig i indretningen inde i lejligheden og ude på altanen. Vi har besøgt Malene til en snak om indretningen af hendes altan.


Hvad betyder din altan for dit liv i byen?

Altanen fra Altan.dk betyder rigtig meget. I kombination med vores store lejlighed, det faktastiske gårdmiljø og det, at vi har familie tæt på, betyder altanen at vi ikke skal nogen steder ⎯ også selvom jeg selv er vokset op i hus med have, og at jeg tidligere aldrig kunne forestille mig, at mine børn skulle vokse op i en lejlighed. Jeg faldet 100% til ro i, at vi ikke skal flytte i hus, og at vi har alt, hvad vi skal bruge, lige her.

Vi har en fantastisk og frodig gård, som vi bruger rigtig meget ⎯ men det betyder også meget, at vi kan sidde ud på altanen og drikke morgenkaffen eller tage et break med et glas vin, når ungerne er puttet.

Når det er rigtig varmt, har vi et lille bassin stående og så sidder ungerne og pjasker, mens vi nyder, at vi ikke skal nogen steder, for at komme udenfor. 

 

Hvornår og hvordan bruger du din altan?

Vi bruger altanen til alt det samme, som vi ville gøre indenfor, når vejret er til det. Vi spiser, laver kreating, spiller spil, læser, slapper af, griller og spiser, og snupper et glas vin, når der er ro på om aftenen, efter børnene er lagt i seng.

 

Hvordan har du indrettet altanen og hvorfor?

Vi har indrettet altanen, så vi faktisk kan bruge den. Vi har sat en smuk grøn bænk i den ene gavl, hvor man sidder perfekt ift. hængebordet, der ikke stjæler alt pladsen, når det er slået ned.

I den anden gavl, har vi en grill, der hænger på rækværket, bag døren med en lille opbevaringsbænk nedenunder. Jeg synes, at vi har udnyttet den sparsomme plads godt, og det betyder så meget for vores liv i byen.

 

Indrettet Altan.dk altan hos Intagrammeren og influenceren, Malene Bækgaard.

Grill stationen på altanen hos Malene Bækgaard

Et kig indefra og ud på altanen hos Malene Bækgaard


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.
Publiceret i:

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x