Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499

Shop stilen: Gør din altan lidt mere vinter-hyggelig

09/02 2021
Shop stilen: Gør din altan lidt mere vinter-hyggelig

Føler du også, at din altan er lidt kedelig her om vinteren? Med det rigtige tilbehør så kan du gøre din altan hyggelig og mere brugbar i de kolde måneder.

Herunder har vi sammensat en god blanding af hyggeligt vinter tilbehør til altanen.

Shop stilen - flot vinteraltan

1. Altankasse lux i sort

Smart elektrisk altanvarmer i flot design. Passer perfekt til at stå ved bordet og give dejlig varme på de kolde sommmeraftner eller til en hyggelig eftermiddag i efteråret.

Vores altankasser findes i flere forskellige materialer og farver. Se dem alle her.

 

2. Hortus terrassevarmer til bord - UFO model

Smart elektrisk altanvarmer i flot design. Passer perfekt til at stå ved bordet og give dejlig varme på de kolde sommmeraftener eller til en hyggelig eftermiddag i efteråret.

 

3. Smart varmebord

Varmebordet er et innovativt og unikt møbel, hvor vi har valgt at indbygge den klassiske altanvarmer i et lige lå klassisk altanbord, Ø70 cm. Om bordet kan der nemt sidde 3 mennesker, som alle vil kunne holde varme selv på kølige dage, blot med en god varm sweater og lange bukser.

 

4 og 5. Flotte lanterner

Lanterner giver hygge og pynt til altanen. Du kan putte lys i dem, eller være kreativ med sæsonens pynt. Til jul kan du bruge gran i dem, til påske måske forårsblomster, fjer og andet påskepynt.

 

6. Udendørs gulvtæppe fra House Doctor

Dette tæppe er lavet i 100% hamp, hvilket er en meget slidstærk fibre som kan holde til strabadserne på altanen eller terrassen. Farven på tæppet er henna rød. Det måler 85 x 130 cm. hvilket er en god størrelse til de fleste altaner.

 

7 og 8. Smukke lanterner fra Bloomingville

Flot lanterne i sort rattan med et enkelt og stilfuldt udtryk – perfekt til at give stemning og hygge til altanen.

 

9. Uldtæppe fra Trimm Copenhagen

Dette tæppe fra Trimm Copenhagen er helt specielt og skal mærkes. Det er fantastisk blødt og har en god tykkelse som helt sikkert kan holde dig varm på altanen til efterår og vinter.


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x