Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Indretning af Maries køkkenaltan

11/06 2021
Indretning af Maries køkkenaltan

Den 8. juni var vi på besøg hos Marie Steensberger, som vi har et samarbejde med.

Marie er madmentor og ejer Madmentoruddannelsen - hvis du vil læse mere om Marie og det samarbejde vi har med hende, så kan du læse mere om det i dette blogindlæg

Tanken med besøget hos Marie var, at vi skulle indrette den ene af 3 altaner, og tale lidt om, hvad den skulle bruges til. 

 

Altanen som vi skulle indrette er ud for køkkenet og spisestuen. Marie havde selv en tanke om, at dette skulle være den "spiselige" altan med højbede og tomatplanter, grønkål og krydderurter. Hun ønskede også at der var plads til grill, bord og plads til at 4 personer kan spise derude. 

 

På køkkenaltanen er der sol fra 12-20, og når de er på altanen om aftenen kan de se solen gå ned forenden af Strandboulevarden. Det er altså oplagt at bruge altanen til hyggeligt eftermiddagsstunder, aftensmad og sensommer hygge.

 

 

Vi besluttede derfor, at gå i en lidt anden retning, da denne altan er dén altan som Marie og hendes børn oftest går ud på for at være. I og med at den er i forlængelse af køkkenet og spisestuen, så er det oplagt at forlænge spisestuen ud på altanen, så den bliver en del af rummet. 

 

Vi valgte derfor at skabe en spiseplads som ikke fyldte for meget, samtidig med, at vi har givet plads til en hyggekrog. Bordet vi valgte kan slåes sammen så det ikke fylder meget, men har samtidig plads til at de alle 3 kan spise omkring det.

 

Selvom altanen ikke er særlig stor, er der stadig plads til at Marie kan have fx. krydderurter i altankasser eller potter som hun oprindeligt ønskede.

 

I stedet for "den spiselige" altan er det blevet den sociale altan, "hvor man spiser og hænger ud" som Marie selv udtrykte det, da vi var færdige med indretningen.

 

 

Hvad har vi brugt til indretningen?

Som hovedelement i indretningen har vi valgt et spisebord som kan foldes sammen, så der nemt kan skabes mere plads på altanen, hvis der er brug for det.

Bordet er ikke stort, men passer godt til altanen og har lige plads til 3 spisende - der er endda mulighed for at plante krydderurter direkte i bordets altankasse, hvilket matcher Maries ønske og behov om krydderurter ret godt.

Bordet hedder "Marion" og fåes som et sæt med 2 stole. 

 

 

 

Derudover har vi lavet en hyggekrog for enden af altanen, hvor Marie og hendes børn kan sidde og se solnedgangen. Det er en god måde, at bruge altanen på, når der stilles en bænk for enden. Der kan man nemlig udnytte rækværket og muren som ryglæn og gøre det hyggeligt med puder og tæpper.

Marie havde forelsket sig i Skovshoved bænken Tibirke som passede perfekt ind på hendes altan.

 

 

Desuden valgte vi at bruge Squarely altankasser til indretningen, da Marie ønskede selvvandingssystemer for at gøre det nemmest for hende selv og give planterne størst chance for at overleve.

Kasserne er geniale og virkelig smukke, og passede perfekt ind.

 

 

Alle de smukke tekstiler der er brugt er fra Madam Stoltz - at bruge farver og mønstre på altanen giver et smukt liv i indretningen som man ikke skal undervurdere. Det samme gælder enkelt tilbehør som fx. lanterner og lyskæder. 

På Maries altan pyntede vi med to enkelte bambus lanterner som giver stemning - særligt når mørket falder på og man nyder de stille sommeraftener på altanen.

 


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x