Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Sådan indretter du din altan med altankasser

09/02 2021
Sådan indretter du din altan med altankasser

Sådan indretter du din altan med altankasser

Drømmer du om, at kunne træde ud i en oase af grønne og blomstrende omgivelser, når du åbner døren ud til din altan?

Når du indretter din altan med altankasser, kan du få den drøm opfyldt - uden at det tager al pladsen. Altankasser findes i et hav af størrelser og former, men ikke alle altankasser passer til netop din altan. Vi guider dig til, hvilke altankasser du kan bruge og hvordan du bedst udnytter deres potentiale.

De klassiske altankasser

Den klassiske altankasse, er den, man oftest ser i gadebilledet. Den er pratisk, rummelig og så kan den faktisk pynte en del, selvom det tit "bare" er en metalkasse. Vælg altankassen i en farve, du kan lide, så bliver den - udover en beholder til blomster, planter og krydderurter - en del af indretningen på altanen. Før du køber dine altankasser, er det derfor en god idé at definere den stil, du gerne vil have på din altan. Hvis du ikke kan beslutte dig, kan du altid gå med det sikre valg - den sorte eller galvaniserede altankasse passer nemlig ind i enhver stil og på enhver altan.

GrowOn - det moderne alternativ

GrowOn fra Squarely er et moderne og supersmukt alternativ til den klassiske altankasse. Kasserne er dansk design i miljøvenlige og naturlige materialer, og skal inspirere folk til at skabe deres egen grønne oase i bybilledet. Produktkollektionen er skabt med henblik på at gøre det både nemt og sjovt for folk at dekorere deres hjem med planter, inde såvel som ude. Altankassens selvvandingssystem gør det muligt blot at vande planterne i kassen én eller to gange om måneden. Det smarte selvvandingssystem forebygger, at planter tørrer ud, hvis du glemmer at vande et par dage, eller at de drukner ved overvanding – selv i tilfælde med voldsom regn. Altså et system, som er skabt til det danske vejr.

“On” Serien består af GrowON-plantekasser, StandON-ben og HoldON-stropper.

StandON-benene kan vendes og indstilles i to højder, mens HoldON stropperne kan hænge på alle gelændertyper og tåler al slags vejr – også det danske med regn og kulde.

Alle seriens produkter fås i forskellige farver og materialer – og tilbehøret inviterer derfor til leg med forskellige farve- og materialekombinationer. Du får altså muligheden for at skabe dit eget udtryk med denne serie.

Alternativet til den klassiske altankasse

Hvis du ikke er til den klassiske altankasse, eller hvis du allerede har altankasser hele vejen rundt på rækværket, har vi også en løsning på dette. Du kan overveje at indrette op i højden og dermed udnytte det lodrette areal - altså selve tremmerne i rækværket. Hæng en plantehylde eller en universelkasse op, som kan monteres direkte på tremmerne i forskellig højde. Det giver en dybde i indretningen, udnytter arealet bedre og giver en bedre fornemmelse af "rummet". OBS! Vi anbefaler altid at du sætte dine altankasser på indersiden af rækværket af, sikkerhedsmæssige hensyn.

Læs mere om, hvordan du indretter din altan


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x