Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499

Indret din altan efter årstiden: Forår

08/02 2021
Indret din altan efter årstiden: Forår

Dagene bliver længere, og solens stråler varmer mere og mere. Du er måske lige blevet færdig med forårsklargøringen af din altan, hvor du har både vasket, slebet og olieret. Det er tid til at stille altanmøblerne udenfor og nyde den friske forårsluft. Vi har sammensat en række tips til, hvordan du kan indrette din altan sådan den passer til årstiden, og du på den måde kan få mest muligt ud af den! Altanen på alle billederne i denne artikel er fra Altan.dk.

4 tips til indretning af din forårsaltan

1. Køb friske planter til altanen, så snart frosten forsvinder - så er altanen klar til den forestående sæson. Gå evt i gang med forspiring indendørs endnu tidligere, så dine planter er klar til at komme ud, så snart der ikke er mere frost.

2. Brug friske farver, der signalerer, at en varmere og lysere tid er på vej. Det skaber en kontrast til den mørke vinter og giver dig lyst til at bruge altanens uderum.

3. Hæng en hængekøje op på altanen, så du nemt kan smutte ud og nyde en pause i solen, når den titter frem.

4. Skab en lille køkkenhave på altanen og fyld altankasserne op med friske krydderurter - du sparer pladsen i køkkenet, og krydderurterne holder sig friske i længere tid.

Indret din altan efter årstiden: forår

 


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x