Gratis FRAGT
MED GLS OVER 499 KR.

Guide: Sådan får du mest ud af den lille altan

08/02 2021
Guide: Sådan får du mest ud af den lille altan

Altaner findes i alverdens størrelser og former, men fælles for dem er, at den giver et uderum til hygge, afslapning og samvær. Uanset størrelsen og formen på din altan, skal den indrettes, så den passer til dine behov. Vi har her lavet en guide med en række tips til, hvordan du bedst indretter den lille altan.

Brug sammenklappelige møbler

Hvis din altan er en mindre én af slagsen, kan det være svært at indrette den, så den kan bruges til alle dine behov. Hvis du vælger at indrette med sammenklappelige møbler, kan du slå ud og ind som det passer dig, og din altan er altid indrettet til netop det, du skal bruge den til. 

House Doctor sammenklappelige møbler til altanen

Cinas butterflybord i teak

Indret i højden

Når du indretter den lille altan skal du tænke fra gulv til loft - her er ofte et uudnyttet potentiale. Hylder til småopbevaring, lyskæder og altankasser kan være med til at skabe en stemning på din altan, uden at optage sparsom og betydningsfuld plads.

Vi anbefaler altid at sætte dine altankasser på indersiden af rækværket af sikkerhedsmæssige hensyn, også selvom de så fylder lidt mere. Men det er jo op til en selv, om man sætter dem på indersiden eller ydersiden. Ligegyldigt får du al udbytte af blomster og planter, og så de fylder ikke på samme måde som krukker.

En altanvarmer er måske heller ikke, det første man indretter med, når man har en lille altan - den fylder jo for meget. Men med en væghængt eller lofthængt altanvarmer, kommer du ikke i pladsproblemer, og samtidig udvider du din altansæson betydeligt. Så kan du også nyde de sene efterårsaftener og de tidlige forårsmorgener med et dejligt tæppe og en varm kop kaffe på altanen.

Altakasse i sort

Hængepotte til indretning i højden

En pladsbesparende indretning kræver ind i mellem, at man går i tænkeboks og andre gange kan man ty til klassiske løsninger, som for eksempel med en hyndeboks. Den klassiske hyndeboks passer i gavlen på de fleste altaner, og så får du en kombineret siddeplads og opbevaringsmulighed, som både er flot og praktisk.

En anden, mere nytænkende mulighed er vores helt nye unikke altanbord med indbygget varmelegeme. Den infrarøde varme sørger for at varme det op, som de infrarøde stråler rammer og bruger således ikke unødig energi på at opvarme den omkringliggende. Bordet varmer ved hjæp af el, som er langt mere energivenligt og sikker end gas og den unikke konstruktion samt det flotte blanke plastik betyder, at beskyttelsesristen ikke bliver varm. Med andre ord risikerer du eller junior ikke at brænde sig, hvis man kommer til at røre ved beskyttelsesgitteret, som skærmer for varmekilden. Du får altså en to-i-en løsning, som kan spare dig for en masse plads på din lille altan.

Rundt bord med indbygget varme

Har du endnu ikke en altan? Ved du måske heller ikke, hvad du skal gøre, for at få en? Det ved vi, og du kan læse mere om det på www.altan.dk.


Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Altanliv.dk - din webshop med altanmøbler og tilbehør til din altan

Vi understøtter desværre ikke længere Internet Explorer.

Opgrader din browser for at købe fra altanliv.dk

Download den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox

x